Kırk yılın başı doğru kelam etmiş bozuk saat reis![]()
Şu kısmetse oluru zaten genel ev diye hitaplandırıyordum ben esra zuhal seda sayan programlarınıda mal pazarı olarak hitaplandırıyordum
Kırk yılın başı doğru kelam etmiş bozuk saat reis![]()
Şu kısmetse oluru zaten genel ev diye hitaplandırıyordum ben esra zuhal seda sayan programlarınıda mal pazarı olarak hitaplandırıyordum
Zuhali sattın sen zaten geçen yıl koruyordun.Şu kısmetse oluru zaten genel ev diye hitaplandırıyordum ben esra zuhal seda sayan programlarınıda mal pazarı olarak hitaplandırıyordum![]()
![]()
Nihattan nefret ediyorum ama doğru söylediği şeylerede haklısın demek lazım
![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60 @cookies @sokak sanati
hiçbirini tutmuyorum cnm ama esra erol geçen yıl zuhalı reytingten dolayı hedef alıyordu diğer söyledikleri hep bahaneydi o konuda haksız bulmustum esrayı çünkü laf dolandırıp onu izleyenleri kandırıyorduZuhali sattın sen zaten geçen yıl koruyordun.![]()
O zamana kadar devam eder mi ki![]()
anlamadığım bir konu ama güldüm yinede![]()
Adam haklı![]()
Zuhali sattın sen zaten geçen yıl koruyordun.![]()
böyle programlar yapılarak Nihat doğan gibi adamlara laf söylettiriyorlar Zuhal kendine yazık ediyor bu programı yaparak
hiçbirini tutmuyorum cnm ama esra erol geçen yıl zuhalı reytingten dolayı hedef alıyordu diğer söyledikleri hep bahaneydi o konuda haksız bulmustum esrayı çünkü laf dolandırıp onu izleyenleri kandırıyordu![]()
ay resmem reytingimiz bölünüyor hem my hem kösem yayinlanarak macaristan reytingleri 1- my 2- fgsn 3- paramparçs 4- kösem 5- kara sevdaKoskoca Kuşçu'nun düştüğü hale bak, ilk 100'e zor giren dizide şehzade rolü oynayacak![]()
Şu kısmetse oluru zaten genel ev diye hitaplandırıyordum ben esra zuhal seda sayan programlarınıda mal pazarı olarak hitaplandırıyordum![]()
![]()
![]()
![]()
Şimdi de gündeme gelmek için bunlara mı sardı.
Ben zaten genel ev mal pazarı olarak görüyordum daha önce sana çok söyledim bu düşüncelerimi cnmŞimdi de gündeme gelmek için bunlara mı sardı.
Elinde ne bir kanıt var ne de başka bir belge, ordaki kadınlara hayat kadını diye iftira atmasını Çiğdem bir bayan olarak nasıl desteklersin.![]()
Boykotçu @destere yüzünden elendik Trt reytingi zor görür Kurtlar vadisi için Yaktı Trt Kurtlar vadisini AldıBen zaten genel ev mal pazarı olarak görüyordum daha önce sana çok söyledim bu düşüncelerimi cnm![]()
![]()
inş Kapanır hepsi tek tek
![]()
![]()
![]()
nihat kazmasının karşısında her türlü esrayı destekliyoruz
Senin yüzünden elendik Fblinin senaryosuna protesto yaptın diye Sen bir güzel kız için Fenerbahçeyi Satarsınnihat kazmasının karşısında her türlü esrayı destekliyoruz![]()
evetSenin yüzünden elendik Fblinin senaryosuna protesto yaptın diye Sen bir güzel kız için Fenerbahçeyi Satarsın
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aziz Yıldırım'dan beter olursun ben Aşık olduğum kızlara maç satmadımevetkız güzelse satarım yani sorun olmaz
![]()
Bu Hanife'yi de sevmem ama Nihat'ı daha fazla sevmem
Şu kısmetse oluru zaten genel ev diye hitaplandırıyordum ben esra zuhal seda sayan programlarınıda mal pazarı olarak hitaplandırıyordum![]()
![]()
![]()
![]()
Adam haklı![]()
Zuhali sattın sen zaten geçen yıl koruyordun.![]()
böyle programlar yapılarak Nihat doğan gibi adamlara laf söylettiriyorlar Zuhal kendine yazık ediyor bu programı yaparak
Şimdi de gündeme gelmek için bunlara mı sardı.
Elinde ne bir kanıt var ne de başka bir belge, ordaki kadınlara hayat kadını diye iftira atmasını Çiğdem bir bayan olarak nasıl desteklersin.![]()
nihat kazmasının karşısında her türlü esrayı destekliyoruz![]()
evet arkadaslar sokak totosu bu haberi görünce beyin kanamasindan ölmüştür herhalde kurtuldukBu Hanife'yi de sevmem ama Nihat'ı daha fazla sevmemhaddini bildirmiş şerefsiz Nihat'a
![]()
Beren bunu da tutturamazsa oyunculuğunu bıraksın artık.evet arkadaslar sokak totosu bu haberi görünce beyin kanamasindan ölmüştür herhalde kurtulduk@cookies @Bully @dosimosi @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 54168