Bu dizinin 216.bölümüne Harunnn60 aracılığıyla Türkçe Çeviri Yapılmıştır.
Keyifli Okumalar.
Halkın Polisi 216.Bölüm
Sahne1
Malik Botan: İstanbul kongre merkezi neden yakıldı neden hiç şahit yol?
Mit komiseri Oktay: ucuz kurtuldum. Gökyüzünden benzin yağmış ve herkes yandı.
Malik Botan: ne benzin mi? tövbe tövbe estağfurullah ne oluyor kıyamet günümü geliyor?
Mit Komiser: Yangın çıkmış umarım kurtulurlar
Yetkili kişi: Arif müdür hariç hepsi ölmüş. Arif müdür ağır yaralı.
Rıza: Ben böyle birşey beklemiyordum oyun diye planlıyorduk havadan benzin yağdı adeta ve bir anda yangın çıktı.
Bu arada Yangınlar Ormanlara da sıçrar.
Sahne 2
Dilara kurtulur: Beşiktaş'ın stadı eskiden Ahırmış. Öğrendiğim bilgilere göre statta inek kafası bulunmuş ve oradaki sosisler inek etinden yapılıyormuş.
Ali Ozan müdür: Bu statta demek ki iyi gübreler yapılıyormuş o zaman
Sahne 3
Boğaz köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü. Yavuz Sultan Selim köprüsü hatta İzmit köprüsü durduk yerde kimliği belirsiz kişiler tarafında yakılmaya başlanır. Bu sırada İstanbul'da 31 mayıs protestocuları çevreyi koruyamadıkları için taksimde doğranmış bir şekilde belirli kişileri kilisenin tepesine ve Fransız okulunun tepesine asılır hatta kafaları çerçevelenir.
Sahne4
Ali ozan müdür ormanda tunç ve arkadaşlarına yardım etmeye gider. Cam kırılmış kepçeler ormana girmiştir artık. Bir anda ormanın derinliklerin de silahlı saldırı olur. Ali Ozan olay yerine gider ve hüsran ve adamlar uçurumdan aşağıya patladığı görür. Orman yangınlarının onların çıkardığını düşünür.
Ali ozan müdür ekibi toplar ama zaten hazırlıklı gelmiştir. Geri dönüşüm kutularını ormanın belli bölgelerine koyar. Ormanda ki yangının söndüren Ali Ozan Ekibi kırık camları, Tunç ile beraber geri dönüşüm merkezine götürür. Orman, Ali ozan müdür ve Rıza babanın ekibi tarafından kurtarılır
Sahne5
Ali Ozan Müdür, Orman Yangınları ve Köprü yangınlarından sonra konuyu incelemeye alır. Bayburt çevre bakanlığın peşinde olduğu ama devletin korumasında olduğu için dokunamadığı çevre düşmanları Ali ozan müdür ve ekibi tarafından yakalanır.
Sahne 6
Ali Ozan Müdür ve Rıza baba ve ekipleri suçluları sorguya çeker. Bulunan sonuçta bu örgütün o bölgeler bir yatır aradığı anlaşılır.
Ali Ozan: bir yatırımız eksiktii
Malik Botan: bu yatırdan kurtulmak lazım.
Malik Botan: ekibe gözdağı vermek o bölge de bulunan bir Avm'yi patlatır. Ama çıkan yangınlar o sırada bir devlet okuluna sıçrar ve AVM'ye uğrayanlar yatır tarafından hedefe alınıyor çünkü eskiden orası da ağaçlıktı.
Bir okul bahçesiydi. Yerine ne ise AVM yapılmıştı.
Sahne 7
Hem Malik Botandan hemde yatırdan mesaj vardır.
Tunç ve ekibi ise ortalıkta yoktur. İş Ali Ozan'a düşer.
Ali Ozan: artık çifte bela var başımızda.
Ali Ozan'a yakın Üniversitedeki arkadaşları da tek tek ölmeye başlar. Erkeklere düşman olan kız çetesiyle birleşip İntikam yemini ederler bide bir dini kitap üstüne
216.Bölümün sonu
Senaryo ve Yapımcı: pompy
Çeviri: Harunnn60
Okuduğunuz için teşekkürler.