Fragman çok güzelmiş Defne para diye diye paradan olmuş oh olsun defneye şimdi gerçekten parasız kaldılar işte Eylül annesini affetmemiş haklıda Mesude pişman olsada
Eylül çok üzüldü Kemal halada peşinde bakalım neler olacak
kız her yere bildirim bırakmışsın alıntıları kaçırabilirimFragman çok güzelmiş Defne para diye diye paradan olmuş oh olsun defneye şimdi gerçekten parasız kaldılar işte Eylül annesini affetmemiş haklıda Mesude pişman olsada
Eylül çok üzüldü Kemal halada peşinde bakalım neler olacak
aaa evet defne birşeyler karıştırıyor ama sonucta nazanların parası kaldı kemale ayollKendin söyle
Kemalin Defneyi kaçirdigi yok, fragmanlar herzaman şaşırtıcı.
Dizi sarmıyorsa bence izlemek için kendini zorlama
Vayy kanka devam ediyon demekUlan Kemal Adam hem kendini sevdiriyor hem de dizinin yükünü tümüyle kendi üstüne alıyor. Hayran olmamak elde değil. Buraya yazıyorum Kemal'in vefat ettiği gün dizinin final yaptığı gündür.
Ah Sado ah ne saf adamsın Zehra'yı ilk başlarda sevmesemde çevirdiği entrikalar ile gönlümü fetih etmeyi başardı.
Eylül-Serkan-Cemre senaryosundan rahatsızım.
Ben senin gibi diziyi 7 kere bırakıp, 11 kere de kaldığım yerden devam etmedim. Başladım mı devamını getiririm ben.Vayy kanka devam ediyon demek
Bu biraz tanıdık birini hatırlattıBen senin gibi diziyi 7 kere bırakıp, 11 kere de kaldığım yerden devam etmedim. Başladım mı devamını getiririm ben.
Hala devam ediyor mu? Yüzsüz, en son gittiğimde diziyi bırakma kararı almıştı.
Geçenlerde o Kemal'in beton dökme sahnesinde izlediğini söylediHala devam ediyor mu? Yüzsüz, en son gittiğimde diziyi bırakma kararı almıştı.
Kalitesine yakışır bir hareket yapmış.Geçenlerde o Kemal'in beton dökme sahnesinde izlediğini söyledi