nasil yani ?
Teşekkürler açıklaman içinKonuya artık senmi bakıyosun diyo yarışmaya yani
Teşekkürler açıklaman için
@FaJi bu yarışmada baş jüri olduğum için biraz sahiplenme hissi var Ve türküler kazansın istiyorum
Cünkü benim türkcem cok güzel degil Ben herseyi tam anlamayabiliyorum ve kendimi ifade etmekte zorlandigim zamanlardada yanlis anlasiliyorum hep 😉Bak hemen anlıyor sen niye anlamıyorsun @dosimosi
Ama ben yanlış cevaba yazmışım. Harun'a yazacaktım Oy ver demiş.
Yildizlara oy kullansana ? Son zaten .Yok ben jüri değilim
Ya oğlum kullan iştede şarkımızı belirleyelimYok ben jüri değilim
Türkü secilecek dedikya biz 5 kisi bekliyoruz son dakikayiYa oğlum kullan iştede şarkımızı belirleyelim
Kesin mi.Türkü secilecek dedikya biz 5 kisi bekliyoruz son dakikayi
Hayatta hic bir sey kesin degildir sen oyunu türküye aktar ozaman kesin gibiKesin mi.
Sanmam. Arabeskte kabul olmadi ve burdada olmamasi gerekiyor Kolaya kaçmayın hep@dosimosi cover şarkılarda oluyor mu acaba?
Neyse Atacan gelsin özelden şarkı atacağım bakayım kararı o verir.Sanmam. Arabeskte kabul olmadi ve burdada olmamasi gerekiyor Kolaya kaçmayın hep
yada orda kabul oldumu hatirlamiyorum ama ben Coverlere puan kirarim
Şan türkü öndeNeyse Atacan gelsin özelden şarkı atacağım bakayım kararı o verir.
Aynen 4-5 tane güzel türkü buldum seçim yapıyorum.Şan türkü önde
Oda sonucta türkü ama tabi onada @mrt-06 karar versin ama eğer bir karadeniz konsepti olacaksa seçilmemeli ama o ihtimal uzaksa seçilmesinde mahsur görülmemeliAynen 4-5 tane güzel türkü buldum seçim yapıyorum.
@dosimosi Karadeniz Türküleri de oluyor dimi? Yoksa Karadeniz kategorisi içinde mi olacak?