Çok güzel türküler biliyorum ama genel sever mi onu bilmiyorum işte. Çok riskli çünkü forumda hiç türkü etkinliği yapmamıştık.Bana yardımcı olucaksın ozaman
Aferin doğru yolu buldun öyle beleşe zirve olmasın kimse kötü alıştılar listelerden bakmayaŞimdi düşündüm de türküler seçsem daha az riskli olacak gibi
198 bildirim var daha açıp bakmadım. Bu zamana kadar hangi mesajına geri dönmemezlik ettim acaba.Oyumu kullandım.
2 kez hatırlatmama rağmen toplam final puanları açıklanmadı, etiket yollamazsak görür kesin..
Bu da liste düşmanı.Aferin doğru yolu buldun öyle beleşe zirve olmasın kimse kötü alıştılar listelerden bakmaya
Benim çok iyi türkü listelerim vardırKesin pop sonra atak yaparda bir türkü paylaşayım
ozaman ne diye seçiyorlar türküyü pop kazanacak inşÇok güzel türküler biliyorum ama genel sever mi onu bilmiyorum işte. Çok riskli çünkü forumda hiç türkü etkinliği yapmamıştık.
O gün sen istedin diye ankete ekledim.Ben türkü dedim değişiklik olsun yaw
Ben de POP'a verdim Türkü konseptini şimdiden harcamayalım.ozaman ne diye seçiyorlar türküyü pop kazanacak inş
En sevdiklerimden biri.Bunu alan olursa valla vururum R İ Z Ö R V I D
Korkaklar sürüsüRisk alamayan bir forum. Her hafta pop seçerek finale gitmemelisiniz bence.
ondan şüphem yok.Benim çok iyi türkü listelerim vardır
Abi daha ilk defa geçen hafta özel olarak POP seçtik.Risk alamayan bir forum. Her hafta pop seçerek finale gitmemelisiniz bence.