Arka sokaklarda ölmemiş müdür (889.Mesaj )ben olsam aşağıdan yukarıya giderdim arka sokaklardan @Çiğdem-
Tek düşmeyen dizi Abdülhamid olmuş@MasacRE- ayy önce 2.olsunda acun sonra 1.olmaya bakar ayoll![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 tokat sevenler izliyor ayoll sadece fragmanda 5 tokato dizinin karakterleri selam yerine tokat atıyorlar birbirlerine
![]()
![]()
@mrt-06
Hep söylüyorum cnm rakip oalrak dizi yok karşımızda ab gurubunda survivor ile ilk 2 yarısır baksana 3.sırada ana haber var ayollTek düşmeyen dizi Abdülhamid olmuşHaftaya kesin yükseliriz
![]()
Birde erken bitiyor süre daha da artarsa daha avantajlı olurHep söylüyorum cnm rakip oalrak dizi yok karşımızda ab gurubunda survivor ile ilk 2 yarısır baksana 3.sırada ana haber var ayoll![]()
![]()
![]()
Haftaya 6 reyting olur bence 2.bölüm tempoluydu ve heyecanlı bittiBirde erken bitiyor süre daha da artarsa daha avantajlı olur![]()
bir futbol haberine beşiktaşın başı belada @Çiğdem- hemde çok büyük @HeisenBerg i inandıramadımHaftaya 6 reyting olur bence 2.bölüm tempoluydu ve heyecanlı bitti![]()