Sihirli Hayatlar 3.Bölüm

yine dayanamamıssın futbolu burayada bulaştırmıssın ayoll umarım polisiyede gelmez sadece sihirli devam etsin :A :A :A

ayrıca şu sahne (Selimin şatosunda Derki daha Hikayem yeni başladı Görüşecez Çiğdem eninde sonunda benim olucaksın) @destere heryerde peşimdesin ayoll yokmu senden kurtuluş tövbe tövbe 😱😱😱
zaten devamını öyle yazdım ama gs dernek başkanı hedefi ulaştı feneri avrupadan eletti

yine dayanamamıssın futbolu burayada bulaştırmıssın ayoll umarım polisiyede gelmez sadece sihirli devam etsin :A :A :A

ayrıca şu sahne (Selimin şatosunda Derki daha Hikayem yeni başladı Görüşecez Çiğdem eninde sonunda benim olucaksın) @destere heryerde peşimdesin ayoll yokmu senden kurtuluş tövbe tövbe 😱😱😱
senin için şato kapatacağım daha ne istiyon millet mekan kapatmaktan bahseder ben şatoyu sana feda ettim :)

senin için şato kapatacağım daha ne istiyon millet mekan kapatmaktan bahseder ben şatoyu sana feda ettim :)
hhahah aa o bakımdan bakmamıstım çok incesin vlla :A :A :A

duduların şatosunu istiyorum onu al bana :F
2126dca3115673de91c54ec2c01bebfe.jpg

hhahah aa o bakımdan bakmamıstım çok incesin vlla :A :A :A

duduların şatosunu istiyorum onu al bana :F
2126dca3115673de91c54ec2c01bebfe.jpg

çevres,ndeki arsayla birlikte alacağım şatoyu sadece şato yetmez bize? geniş alanda at koştururuz :) hem bak şatonun yamaçları fındık içinde uygun duruyor fındık yetiştiririz fındık kırarız yetmezse ceviz kırarız :)

çevres,ndeki arsayla birlikte alacağım şatoyu sadece şato yetmez bize? geniş alanda at koştururuz :) hem bak şatonun yamaçları fındık içinde uygun duruyor fındık yetiştiririz fındık kırarız yetmezse ceviz kırarız :)
Hhahah aa gerçekten ayoll fındık bahçesi tarla falan yaparız meyva ağaçları sebzeler yetiştiririz bizim köy gibi :F

İlk 2 bölüme göre pek beğenmedim açıkcası konudan sapmışsın, ilk bölümlerdeki konu bütünlüğü olsaydı iyi olurdu daha güzel o bölümler

Sihirli Hayatlar 4.Bölüm fragmanı
Bir kız ricasıyla beraber olmuş daha 16 yaşındayken Kızın başka talibi varmış toprak modern bir erkeke geçmesin diye Polis e dava açar Harun müdüre
Bodrumun terörle mücadele ekibi müdürünede soruşturma açarlar
Çünkü üçüde akraba Harun müdürün dedesinin kardeşinin oğlu tecavüzden suçlanır
Harun müdürün dedesi eve hırsız gircekten Sebep Mirastan
Ama Çiğdemin hisleri okumasıyla Alara başkomiserin ekibi bodrumda Harun müdürle basar
Ekibin hepsi İstanbula sürülür
SİHİRLİ HAYATLAR PAZARTESİ GÜNÜ FAV10.NET TE HEYECANLI BÖLÜMÜYLE
@Çiğdem- @harunnn60 @beyazsoy @MayısKralı @eskici @xemrexxx @destere @dosimosi @beyazsoy

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi