Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Yarı Final

@MasacRE- benden artik :D
@vadikızı da artik tam verir hem bu hafta hem finalde. Hele bi yapmasin 😡
@turkuazz ustama 1 verdi ve puandan oldum. Artik ondanda beklentim tam :D
@FaJi den artik tam puan bekliyorum hababam diye
Bundan sonra böyle, suana kadar kimseye demedim bana su puani ver ve dün rakiplerim bana güldü bende hirslandim.
@MEnes den hic umudum yok o Ezelci
birkac tane daha tam puani verecek kisiler var destegini esirgemeyen. Fire verenler cok oldu bu hafta
@xemrexxx digerlerini sevmiyormus beni hic sevmiyormus. hic diyede yazmis. son haftalardada elensin diye notlar birakiyor. ondanda umut yok artik ama ben isterimki bana degil Ustama göre puan versin
etiketlediğin hiçkimse dönüş yapmamış demekki hepsi parlak sevdalısı hepsinin içi pis :)

Al sana ters pandik. :)
gerçekleri duymak kmsenin işine gelmiyor işte:) ters pandik sürpriz olmadı :)

racabı 2 defa ve 4.dakıkadan sonrasını 4defa izledim şuan ezbere biliyorum ama bir izlemeye başlayınca 10 a kadar gidiyor ayoll gözlerim doldu ve yine yeniden :T

evet şuan içerde var ama ezel bambaşka bir diziydi ayoll hep yeri ayrı kalacak barış falayı ve sarp akkayayı birlikte olduğu sahneleri izlemek çok büyük bir keyif bu ikiliden komedi aksiyon ve dram ne ararsan çıkıyor ayoll yine muhteşem bir sahne ve sarpın tefo karakteri ile oynadığı en iyi 2 sahneden 2.cisi bu 1.cisi ise finalde gelecek 4.dakıakdan sonra başa sarıp kaset gibi izliyorum ancadan beridir bunun adı rol yapmak değil ayol tefonun yaşadıklarını gerçek bir insan yaşasa o duyguyu yine veremez sarp bildiğin oscarlık yapmış :T @Bully