Acıktım ya bi yemek yiyeyim durEve gelince Yildizlara oy kullan önce
Acıktım ya bi yemek yiyeyim durEve gelince Yildizlara oy kullan önce
haha tamam ama çabuk yolla bekletilmeyi sevmemAcıktım ya bi yemek yiyeyim dur
O daha da kötü gerçi şarkısına da bağlı ama 1-0 yenik başlar yabancıyla da şimdiden diyimevet ve 2015 de sayiliyor
baş jüri olarak cevap vereyim dedim
o ingilizce şarkıyla geliyor
Yok kalsın.Demet Akalın Çalkala
İngilizce şarkılardan suygu alabilirse yüksek veriyor bildiğim kadarıyla bLenada hakkıyla verir duyğusunu ona
bende aynisini dedim kendisine.O daha da kötü gerçi şarkısına da bağlı ama 1-0 yenik başlar yabancıyla da şimdiden diyim
Aynen 2015 - 2016 - 2017 @Harunnn60evet ve 2015 de sayiliyor
baş jüri olarak cevap vereyim dedim
o ingilizce şarkıyla geliyor
Var hemde bomba şarkı
Sıla'nın o şarkısı 2017'de mi çıktı.Var hemde bomba şarkı
@FaJi Gökhan Türkmen Zar şarkısı 😛
ama 0 kilometre şarkı herkes cesaret etmez almaya
Sila? ben Gökhan dedim bu senenkidir herhalde. En azindan bu sene duydukSıla'nın o şarkısı 2017'de mi çıktı.
Benim aklım direkt Sıla'ya gitti. Gökhan'dan artık forum sıkılmıştır ters tepebilir.Sila? ben Gökhan dedim bu senenkidir herhalde. En azindan bu sene duyduk
Haha bende dedim Sila ne alaka evet riskli GökhanBenim aklım direkt Sıla'ya gitti. Gökhan'dan artık forum sıkılmıştır ters tepebilir.
Bomba mı? Etkisiz bombaymış.Var hemde bomba şarkı
@FaJi Gökhan Türkmen Zar şarkısı 😛
ama 0 kilometre şarkı herkes cesaret etmez almaya
O daha da kötü gerçi şarkısına da bağlı ama 1-0 yenik başlar yabancıyla da şimdiden diyim
Tehdit mi ediyorsun beni bence yeltenmeGeçen haftaya görede 1 0 önde başlarsam eşitleriz onu
Kafam çok karıştı ya. @Çiğdem- yardıma gel.
oylar gelsin beyler yildizlara yeter söyletmeyin artikGeçen haftaya görede 1 0 önde başlarsam eşitleriz onu