hhahah @destere nin şikayetini dikkate alıp kendinide koymuş klibe ayollAsıl klip geldi:
hhahah @destere nin şikayetini dikkate alıp kendinide koymuş klibe ayollAsıl klip geldi:
şarkı güzelmiş ama
ilk hamsterli olan klipte beğenmemiştin ama katy klibe gelince şimdi güzelmi oldu ayollşarkı güzelmiş ama![]()
hamster la katy birmi ? hem hamster dişi bile değildiilk hamsterli olan klipte beğenmemiştin ama katy klibe gelince şimdi güzelmi oldu ayoll
![]()
![]()
AMA çok cici bir şarkı gerçekten
![]()
Hahaa bende beğendim şeker tadında bir klip olmuş.
bu yılki eurovision şarkılarını kurcalayın biraz gözünüz gönlünüz açılsınAaa @destere 'nin kankileri.![]()
ayy yeter şu katır ağızlıyı paylasıp durma ayoll daha öncede göstermiştinbu yılki eurovision şarkılarını kurcalayın biraz gözünüz gönlünüz açılsın
ağzına bakan kim ben ses tellerine hayran oldum kızınayy yeter şu katır ağızlıyı paylasıp durma ayoll daha öncede göstermiştin![]()
hhaha aa kersin sesine bakmıssındırağzına bakan kim ben ses tellerine hayran oldum kızın![]()
Kendi kendine konuşana ne derlermiş.birazdan ona meyilleneceğim![]()
ben bu lafı kimden alıntılayacaktım o kısmı unutmuşum sanırım birazdan ona derken kastettiğim @Çiğdem-Kendi kendine konuşana ne derlermiş.))
hhahah ortadan hep kaybolmussun sen beee nerelerde ne haltlar karıştırıyordun yineben bu lafı kimden alıntılayacaktım o kısmı unutmuşum sanırım birazdan ona derken kastettiğim @Çiğdem-![]()
arada bir gözüküp kayboluyorumhhahah ortadan hep kaybolmussun sen beee nerelerde ne haltlar karıştırıyordun yine![]()
etiket yolladım mesaja bak ayollarada bir gözüküp kayboluyorumyine bir bakayım son durumun nasıl diye girdim foruma iyisin ama gördüğüm kadarıyla
bu arada 2005 leri oylamayı unutmuşum artık başka bir sefer telafi ederiz zaten o sayfayıda bulamadım![]()