@xemrexxx @mrt-06 @Sherlock @MEnes @MasacRE- @FaJi @Aserat @MayısKralı @turkuazz @Harunnn60 @Çiğdem- @Billy Kane @cookies @HeisenBerg @destere
Oylarınız bekleniyor.
Oylarınız bekleniyor.
Bu bildirimi gönderdiğin sıralarda ben de yolladım oylarımı yani sanırım 70 80 saniye önce. İçine doğmuş heralde.@mrt-06 nin yarişmasi için acil 5 dakikalık bir giriş yaptim. Hazir firsat bulmusken hatirlatmamida yapayim
@MasacRE- sözünu tuttuğunu unuyorum. Ve @Harunnn60 ve @MayısKralı en son yazişmamizda kullanacaginizi belirtmistiniz.
umarim @MEnes ve @FaJi hayal kirikligina ugratmaz beni. ve @Aserat sendende beklentim var
her nekadar @EFE UYSAL yollamaz diye düşunsemde bir umut var yinede
Yarısma.harici diger etiketlere dönüs yapmaya vaktim ve takatim yok profilde belirttim ve @denizz19 yarışmanda aktif olmaya çalişacagim. biraz erken bitecek iş ve umarim cok uzun sürmez programin çunku en az 20 dakikalik bir uyku almam gerekiyorki Bu sarki benim yarişmasinda varkik gösterebileyim.
19 da evde olurum ben.
Gönderdim ben de şimdi.@mrt-06 nin yarişmasi için acil 5 dakikalık bir giriş yaptim. Hazir firsat bulmusken hatirlatmamida yapayim
@MasacRE- sözünu tuttuğunu unuyorum. Ve @Harunnn60 ve @MayısKralı en son yazişmamizda kullanacaginizi belirtmistiniz.
umarim @MEnes ve @FaJi hayal kirikligina ugratmaz beni. ve @Aserat sendende beklentim var
Yarısma.harici diger etiketlere dönüs yapmaya vaktim ve takatim yok profilde belirttim ve @denizz19 yarışmanda aktif olmaya çalişacagim. biraz erken bitecek iş ve umarim cok uzun sürmez programin çunku en az 20 dakikalik bir uyku almam gerekiyorki Bu sarki benim yarişmasinda varkik gösterebileyim.
19 da evde olurum ben.
ne oyunu anlamadim neyse ama tam puan banadirOylarımı şimdi yollayacam şener şen kariyerindeki en sevdiğim sahnesi nurda aksiyon yönünden çok iyi bir sahne @dosimosi @mrt-06
@Bully u suskunlar döneminde şu 2 hafta yanı yarıya kadar kızağa çekiyorum ayoll ezel bol oyunlu olan bir diziydi bizimde büyük oyunumuz devreye girdi yarışma bittiğinde anlamıs olucaksınız tabikide
şimdi? dün yollayacaktin neyse buda birşeyGönderdim ben de şimdi.
Yoo dün yollayacam diye bir şey demedim sadece yollayacam dedimne oyunu anlamadim neyse ama tam puan banadir
şimdi? dün yollayacaktin neyse buda birşey
demiştin 😡 vaktim kısıtlı heran çikabilirimYoo dün yollayacam diye bir şey demedim sadece yollayacam dedim
demiştin 😡 vaktim kısıtlı heran çikabilirim
haklısın zaman vermemişsin pardon neyse belki şimdi hatirlattim diye yolladin 😛
Kiz teyxe gönderdik oylari 5 saat oliyi bir dur.ssOyunu kullanmayan kalmasın sonuçlar akşama açıklanacak😉
@xemrexxx @mrt-06 @Sherlock @MEnes @FaJi @Aserat @MayısKralı @turkuazz @Çiğdem- @Billy Kane @cookies @HeisenBerg @destere
Kiz teyxe gönderdik oylari 5 saat oliyi bir dur.ss
Kullandım.@mrt-06 nin yarişmasi için acil 5 dakikalık bir giriş yaptim. Hazir firsat bulmusken hatirlatmamida yapayim
19 da evde olurum ben.
@denizz19 isteği ile oy göndermeyenleri etiketliyorum Oy göndermeyenler göndersin lütfen😉 gönderenler üstüne alınmasın😉
@xemrexxx @mrt-06 @Sherlock @MEnes @MasacRE- @FaJi @Aserat @MayısKralı @turkuazz @Harunnn60 @Çiğdem- @Billy Kane @cookies @HeisenBerg @destere
@MayısKralı beğendiğine göre oyunu da hemen gönder ablacım akşama sonuçları açıklayacak deniz😉
inanmam şener şenin elendiğine inanırımda senin kakalak akustikin elendiğine inanmam kazık çaktı yarışmaya gitmiyor