Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 8.Hafta

Oylarımı şimdi yollayacam şener şen kariyerindeki en sevdiğim sahnesi nurda aksiyon yönünden çok iyi bir sahne @dosimosi @mrt-06 :Z:Z:Z

@Bully u suskunlar döneminde şu 2 hafta yanı yarıya kadar kızağa çekiyorum ayoll :A ezel bol oyunlu olan bir diziydi bizimde büyük oyunumuz devreye girdi yarışma bittiğinde anlamıs olucaksınız tabikide :A :A :A

@mrt-06 nin yarişmasi için acil 5 dakikalık bir giriş yaptim. Hazir firsat bulmusken hatirlatmamida yapayim :)
@MasacRE- sözünu tuttuğunu unuyorum. Ve @Harunnn60 ve @MayısKralı en son yazişmamizda kullanacaginizi belirtmistiniz.
umarim @MEnes ve @FaJi hayal kirikligina ugratmaz beni. ve @Aserat sendende beklentim var
her nekadar @EFE UYSAL yollamaz diye düşunsemde bir umut var yinede :)
Yarısma.harici diger etiketlere dönüs yapmaya vaktim ve takatim yok :( profilde belirttim ve @denizz19 yarışmanda aktif olmaya çalişacagim. biraz erken bitecek iş ve umarim cok uzun sürmez programin çunku en az 20 dakikalik bir uyku almam gerekiyorki Bu sarki benim yarişmasinda varkik gösterebileyim.
19 da evde olurum ben.

@mrt-06 nin yarişmasi için acil 5 dakikalık bir giriş yaptim. Hazir firsat bulmusken hatirlatmamida yapayim :)
@MasacRE- sözünu tuttuğunu unuyorum. Ve @Harunnn60 ve @MayısKralı en son yazişmamizda kullanacaginizi belirtmistiniz.
umarim @MEnes ve @FaJi hayal kirikligina ugratmaz beni. ve @Aserat sendende beklentim var
Yarısma.harici diger etiketlere dönüs yapmaya vaktim ve takatim yok :( profilde belirttim ve @denizz19 yarışmanda aktif olmaya çalişacagim. biraz erken bitecek iş ve umarim cok uzun sürmez programin çunku en az 20 dakikalik bir uyku almam gerekiyorki Bu sarki benim yarişmasinda varkik gösterebileyim.
19 da evde olurum ben.
Bu bildirimi gönderdiğin sıralarda ben de yolladım oylarımı yani sanırım 70 80 saniye önce. İçine doğmuş heralde. :)

Edit: Bu arada durumunu okumamıştım bu mesajı yazarken sanırım yorgun ve yoğun zamanlardasın. Umarım bir an önce rahata ve huzura kavuşursun. :)

19 da evde olurum ben.
Gönderdim ben de şimdi.

Oylarımı şimdi yollayacam şener şen kariyerindeki en sevdiğim sahnesi nurda aksiyon yönünden çok iyi bir sahne @dosimosi @mrt-06 :Z:Z:Z

@Bully u suskunlar döneminde şu 2 hafta yanı yarıya kadar kızağa çekiyorum ayoll :A ezel bol oyunlu olan bir diziydi bizimde büyük oyunumuz devreye girdi yarışma bittiğinde anlamıs olucaksınız tabikide :A :A :A
ne oyunu anlamadim neyse ama tam puan banadir :)

Gönderdim ben de şimdi.
şimdi? dün yollayacaktin :D neyse buda birşey :D

demiştin 😡 vaktim kısıtlı heran çikabilirim :)

haklısın zaman vermemişsin :D pardon neyse belki şimdi hatirlattim diye yolladin 😛

Sen hatırlattığın zaman gönderdim diyorum o kadar sahneyi 1 dkda mı izleyecem sanki denk geldi sadece senin hatırlatman :A

19 da evde olurum ben.
Kullandım. :D

Oylarımı kullandım yoğun olduğum için ancak oyları şimdi kullanabildim tüm yarışmacılara başarılar:)