işte böylede bir adam bu kemalHaftaya Total'de 11 reyting görürüz no problem
Kırgınlar İçerde'yi devirmek için kafasına sıkacak. Kemal ölürse AB'de 2 reytingin üstüne çıkamaz
işte böylede bir adam bu kemalHaftaya Total'de 11 reyting görürüz no problem
Kırgınlar İçerde'yi devirmek için kafasına sıkacak. Kemal ölürse AB'de 2 reytingin üstüne çıkamaz
Ben ilk 20 25 bölüm izledim de pizzacı çocuğu hatırlayamadım.10 u en son aldiginizda pizzaci cocuk yasiyodu
furkan andıçı diyorum pizzacıydı dizideBen ilk 20 25 bölüm izledim de pizzacı çocuğu hatırlayamadım.
Meryem can kesin kabul eder zatenatv bitirirmi sence?
Belli olmaz o iş bi teklif etsin hele
Demek ki daha samimi bir işiz ki Poyraz gibi bir diziye fark atıyoruz.Kırgın Çiçekler gibi ağır Total dizisinin AB'de 6 reyting aldığı (Poyraz bile 4 alabiliyorken) bir sistemi ciddiye almamak lazım ama el mecbur işte.
Bitecegini dusunuyorum. Kemalin rolü bitmek üzereatv bitirirmi sence?
Belli olmaz o iş bi teklif etsin hele
Ab grubu samimiyet degil kalite gormek ister ama pazartesileri ab de sikinti oldugu kesin ask ve mavi gibi 4 almasi gereken bir grupta 6 alabilen bir dizi varDemek ki daha samimi bir işiz ki Poyraz gibi bir diziye fark atıyoruz.
Yahu izleyici demek ki seviyor. Ne çok kötülediniz siz Ya neyin kafasını yaşıyorsunuz siz?Ab
Ab grubu samimiyet degil kalite gormek ister ama pazartesileri ab de sikinti oldugu kesin ask ve mavi gibi 4 almasi gereken bir grupta 6 alabilen bir dizi var
hemende geldi kirginlarin avukati😡Yahu izleyici demek ki seviyor. Ne çok kötülediniz siz Ya neyin kafasını yaşıyorsunuz siz?
Benden alıntı yapıyon safsın gerçektenhemende geldi kirginlarin avukati😡
Cunku sana diyorumBenden alıntı yapıyon safsın gerçekten
Sen saydek gibisin vallahi Allah'ın FakesiCunku sana diyorum
Yavaş yavaş tebrik halleriniz değişiyor daha övgüleri arttırarak tebrik etmeniz bir tek şeyi kanıtlıyorİçerde'ye büyük tebrikler. Kalitesiyle zirvede.
Yavaş yavaş tebrik halleriniz değişiyor daha övgüleri arttırarak tebrik etmeniz bir tek şeyi kanıtlıyor