Elenince olmam zaten merak etme![]()
Sokak sanatine söylüyor diyenler olmuştur diye yaptım o açıklamayı.
Elenince olmam zaten merak etme![]()
Final puanı almadı 5.oldu Dursun Zaman
Her hafta ayrı konsept olduğu için kullanılabilir bence![]()
Keşke o koca kafan anlasa seninle hiçbir problemim olmadığını ama neyseSokak sanatine söylüyor diyenler olmuştur diye yaptım o açıklamayı.![]()
ya yeter artik cidden.Elenince olmam zaten merak etme![]()
Keşke o koca kafan anlasa seninle hiçbir problemim olmadığını ama neyse![]()
Konuşalım ya sıkıntıdan kurtuldum daha rahatsız olmam görmeyecem artık.ya yeter artik cidden.
konusalimmi Öm de ?
gel ozaman yada Messenger hangisi kolaysa senin icinKonuşalım ya sıkıntıdan kurtuldum daha rahatsız olmam görmeyecem artık.![]()
İleriki haftalarda belki sadece yabancı rock olur o zaman istediğin olur belkiOlabilir bakarız belki onu seçerim daha vakit var.
Tek yabancı seçen yine sadece ben. Yalnızım dostlarım![]()
Artık bana da ayıp ediyorsun.Umrum dışı bir konu.![]()
ayoll söylesdene neyi seçmiş o koca kafa @MayısKralı dısında kisme görmemiş şarkıyıArtık bana da ayıp ediyorsun.Sana bozulmama ramakın ramağı kaldı.
İkilemde kaldım ya daha önce de böyle bir kural aklıma gelmedi.
Ama @Bully'nin dediği gibi yarışma konsept yarışması olduğu için aynı şarkının kullanılmasında bir sıkıntı olmaz kalsın o zaman.@batuhankaralar @MayısKralı
Artık bana da ayıp ediyorsun.Sana bozulmama ramakın ramağı kaldı.
Ama @Bully'nin dediği gibi yarışma konsept yarışması olduğu için aynı şarkının kullanılmasında bir sıkıntı olmaz kalsın o zaman.@batuhankaralar @MayısKralı
özelgel ozaman yada Messenger hangisi kolaysa senin icin![]()
Artık bana da ayıp ediyorsun.Sana bozulmama ramakın ramağı kaldı.
İleriki haftalarda belki sadece yabancı rock olur o zaman istediğin olur belki![]()
Hala ikilemdeyim Bully'nin de senin de dediğin mantıklı.Bak yarışsın yarışmasın umrumda olmaz ama tek @Bully nin sözüne mi bakılacak kanaldaş kırdın..
senin ilk şarkın neydikiYok ben ne olur ne olmaz değiştireyim şarkımı
Yok ben ne olur ne olmaz değiştireyim şarkımı