Sen şarkı paylaşmayı düşünmüyor musun.Senden Michael Jackson bekliyordum
ne oldu baska sarkimi secmek istiyorsun ?Neyse önemli değil.
Senden Michael Jackson bekliyordum
Yok aynısı kalacak.ne oldu baska sarkimi secmek istiyorsun ?
Kendi zevkime göre mi seçeyim yoksa biraz garanti gideyim mi diye düşünüyorumSen şarkı paylaşmayı düşünmüyor musun.
Sen konuya girene kadar 10 tane şarkı paylasılmıs ayoll sen forumun flashıydın ama barry gibi yoruldun sanırım oda çocuk flashı eğitiyor şuan sende eğiticek birini bul bence cnm forumdanBenle bir alakası yok.
@batuhankaralar olmaz o zaman, aynı şarkının yarışması saçma olur. Ya da bir halka soralım bunu düşünmemiştim, halk ne derse o olsun.Düetler final puanı bile almıştı @Ahmad
Umrum dışı bir konu.@batuhankaralar olmaz o zaman, aynı şarkının yarışması saçma olur. Ya da bir halka soralım bunu düşünmemiştim, halk ne derse o olsun.
Şimdi Batuş'un şarkısı daha önceki haftalarda kullanılmış bu hafta kullanılmalı mı yoksa aynı şarkının kullanılması saçma mı olur. @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @FaJi @Ahmad @Harunnn60 @Bully @Çiğdem-
@batuhankaralar olmaz o zaman, aynı şarkının yarışması saçma olur. Ya da bir halka soralım bunu düşünmemiştim, halk ne derse o olsun.
Şimdi Batuş'un şarkısı daha önceki haftalarda kullanılmış bu hafta kullanılmalı mı yoksa aynı şarkının kullanılması saçma mı olur. @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @FaJi @Ahmad @Harunnn60 @Bully @Çiğdem-
tamam anladim ama böyle olma ya . gözum arkada kalmasin
Almışsın ki o açıklamayı yazmışsınÜzerime alınmıyorum dedim zaten.
bu cins @batuhankaralar hangi şarkıyı seçtiki ayoll görmedim bile onu ben bu konuda@batuhankaralar olmaz o zaman, aynı şarkının yarışması saçma olur. Ya da bir halka soralım bunu düşünmemiştim, halk ne derse o olsun.
Elenince olmam zaten merak etmetamam anladim ama böyle olma ya . gözum arkada kalmasin
Final puanı almadı 5.oldu Dursun ZamanBen saçma diyorum yani final puanı bile aldı
Her hafta ayrı konsept olduğu için kullanılabilir bence@batuhankaralar olmaz o zaman, aynı şarkının yarışması saçma olur. Ya da bir halka soralım bunu düşünmemiştim, halk ne derse o olsun.