Tam 18.00'da forumda olsaydın kaçırmazdın hocam.birini öğrendimde diğerlerini merak ettim
orda kaldırıldı belirtilmemiş.
ben şeyi merak ettim.Acaba hangi üyeyle benziyormuş stilimiz![]()
Tam 18.00'da forumda olsaydın kaçırmazdın hocam.birini öğrendimde diğerlerini merak ettim
orda kaldırıldı belirtilmemiş.
ben şeyi merak ettim.Acaba hangi üyeyle benziyormuş stilimiz![]()
diğerleride yayınlandımı o saate ?Tam 18.00'da forumda olsaydın kaçırmazdın hocam.![]()
Senle ilgili itiraf var mıydı hatırlamıyorum.diğerleride yayınlandımı o saate ?benle alakalı değildi anlaşılan yoksa kuşlar haber verirdi
hem ben 19 sanmıştım. Bu sarkı benimdede belirtmiştim
benle ilgili zaten 3 tane gelmiş daha ne olsun.Senle ilgili itiraf var mıydı hatırlamıyorum.18.00 dememiş miydim?
![]()
Teşekkür ederim her zaman en büyük destekçilerimdensin.benle ilgili zaten 3 tane gelmiş daha ne olsun.
yoo 18i hatırlamıyorum. Neyse geçte gelsem yine ilk 2 deyim yazanlar listesinde![]()
Beni ne çok takip ediyorsun öyle sen@Bully sen ititaf yapacaktın değil mi yaptığın itirafı tahmin ediyor gibiyim![]()
Biliyorum la tabi ben sadece durum tespiti yaptım üstüme alınmadım elbette.Farkımız tarzımız![]()
La seni kastetmediğimi benden daha iyi biliyorsun
Fakat kendimle kıyasladığımda -doğru bildiğimi söyleme konusunda nirvanaya ulaşmış bir üyeyim aldığım cezalar da bununla paralellik arz ediyor- bu kulvarda rakip tanımam
![]()
Ben anlamadım bizim itirafı.@sokak sanati
Ne demek istiyor ki. Videoyu izlemedim ama çok saçma olmuş.
Diğer itiraflara gelince @Çiğdem- @dosimosi ile uğraşmayın artık kendi aralarında bir şey olursa kendileri çözerler zaten.Ya sorun olur tabi ama kıskanmak çok saçma ya sanal burası bir kez.
@vadikızı hakkında itiraf yapan kişi ne yapmaya çalışıyot sürekli aynı itiraf. Sende yap vadikızı bundan sonra o anonim şahsa.
@destere hakkında itiraf yok hayret.
@cookies geçmşş olsun bu arada. :/
Son olarak şu fake üyeler gına getirdi. Hep birbirinin kopyası üyeler. Yeter.![]()
face bakben hiç bir konuda itiraf yapmam bir kere yaptım yaptığıma pişman oldum art niyetle
art niyetle cevap vermem anonim kimse itiraflarına devam etsin umrumda bile değil
face bak![]()
Öncelikle itiraf yapmadığımı söyleyerek başlamak istiyorum zira benim yapabileceğim itiraflar da yazılmış gibi ama ben yazmadım
@Yakamoz-Asiben sevdiğim insana kızarım öbürlerini direk terslerim Zaten sen rahat ol
@vadikızı ve @dosimosi Çiğdem'i neden kıskansın Allah aşkına tek bir mantıklı sebep söyleyin ben forumdan ayrılırım.
Onun dışında aşk itirafı dikkatimi çekti dosimosiden bana gelmiştir![]()
@mrt-06 hani 5 ten sonra 7 ye atlamıssınya, 20 den sonrada 22 ye atmalışsın
bide bir itiraf kaldirilmis. Kaldıran kişi kendisiyse biraz lafinin arkasinda dursun. Aklın nerdeydi yazarken ?
şu herhafta @vadikızı na iğrenc asılsız itirafta bulunun kişi, kendini anonim olarak gizleyeceğine mertçe kendini belirtte sana gereken cevap verilsin.
Egonuzu tatmin edecek başka hamleleriniz olsun ve dişinize göre birileriyle uğraşın.
Kimseyle derdi olmayan kalbinde saflıktan iyilikyen başka birsey olmayan tüm üyelere ablalık yapmaya çalışan biriyle zorunuz ne anlamıyorum
@vadikızı ablamız hakkında yapılan yok Çiğdem yolunda gibi doğruluğu olmayan yorumu yapan her kimse kesinlikle çok yanılıyor veya ablayı tanımıyor.
@cookies in hastalığını bilmiyordum Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşir.
Beni yönetimde görmek isteyen arkadaşa çok teşekkür ederim ama güven duymadığım bir sistemde yönetici olarak bulunmak istemem. (Bully ve mrt-06 hariç)
@Doğu halen dört dörtlük bir insan ama kendi himayelerine anlamadıkları için iftira atayım izi kalsın mantığıyla hareket ediliyor ama boşu kürek sallamalar...
@Çiğdem- in @Bully ve @mrt-06 için yaptığı yorumun altına imzamı atarım.
Halen Vadiye saydırmaya çalışanın maksadını bir türlü anlamıyorum. Dizi bitti halen olumsuz eleştiri yapılıyor bu da dizinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Takas konusuna gelirsek Vadicilerin her zaman sevdiği ve seveceği bir insan bazıları gibi bir öyle bir böyle değil.
Evet sen çok takip edilecek birisinBeni ne çok takip ediyorsun öyle sen![]()
hhahaha evet bazen üyelerle konusurken bir konuyu hatırlayıp geçen günlerde demiştin sanırım falan diyorum bakıyorum taa 2014 yılına aitmiş konusmalar@Çiğdem- canım çok teşekkür ediyorum güzel itirafın ve dileklerin içinDaha dün gibi geliyor favori editörün olduğum zamanlar, nerden nereye geldik
Fantastik bir dizin vardı hatta, yorumlardık birlikte. Hey gidi günler hey zaman su gibi akıp geçmiş valla
@mrt-06 kardeşim ile de hiç ayrılmayacağız inşallah dediğin gibi
Ayrıca @cookies ve @batuhankaralar'a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum buradan![]()
hhahaha evet bazen üyelerle konusurken bir konuyu hatırlayıp geçen günlerde demiştin sanırım falan diyorum bakıyorum taa 2014 yılına aitmiş konusmalar3 yıl önceki sohbetlerim bana 1-2 ay önce gibi geliyor ayoll tuhaf gerçekten
gerçi hergün forumda olunca unutma imkanımda olmuyor sanırım 3 yılda 20 günü geçmemiştir sanırım forumdan ayrılık sürecim 5 yıllık üyelerden bile forumda kalma sayısına bakarsak daha aktif duruyorum mecburiyet dısında kopamadım birtürlü buradan ayoll
![]()
![]()
2014 yılı benimde tansiyon sorunum vardı hastaneye kaldırılmıstım birkaç defa biliyorsunuz ama 1 yılı aşkındır bir sıkıntı daha olmadı çok şükür![]()
farklı zamanlarda acile kaldırılıp hastanede 2 gün falan yattığım oluyordu ama son yıllarda bir sıkıntı yaşamadım çok şüğkür tşşk cnmDoğru senin tansiyon problemin vardı demiştin canım bir kaç kerede kan vermişliğin bile vardı 1 yılı aşkındır sıkıntı olmamasına sevindim canım sağlık önemli 😉 tansiyon yok demi şimdi sende
farklı zamanlarda acile kaldırılıp hastanede 2 gün falan yattığım oluyordu ama son yıllarda bir sıkıntı yaşamadım çok şüğkür tşşk cnm![]()
teşekkür ederim. 2015 en sıkıntılı olduğum seneydi ve Turkiyeye yaptığım tatil bana şifa oldu ve ben yaklaşık 1 senedirde kendime duvarlar ördum ve biraz kendimi daha çok düşunmeye başladım ki buda neticesini gösterdi. sonbahara kadar rahat olacağım ve umarım yazınki tatilde bana iyi gelirde bir dahaki doktor vaktimde hastalığımın ne durumda olduğundan emin olabiliriz ve ona göre artık hayatıma bir yön çizebilirimSağlık probleminin olduğunu bilmiyordum çok geçmiş olsun![]()
neşe önemli tabi cnm hastalıklarda en önemli ilaç o aslında çünkü sitres hastalığı daha kötüye götürüyorrica ederim cnm ne demek sağlık önemli valla 😉 sanırım bunuda her zaman gülmene borçlusun kızz![]()