TVen Fav10 İtirafları 50.Bölüm (4.Sezon Finali)

Farkımız tarzımız :A :A La seni kastetmediğimi benden daha iyi biliyorsun :A Fakat kendimle kıyasladığımda -doğru bildiğimi söyleme konusunda nirvanaya ulaşmış bir üyeyim aldığım cezalar da bununla paralellik arz ediyor- bu kulvarda rakip tanımam :A
Biliyorum la tabi ben sadece durum tespiti yaptım üstüme alınmadım elbette. :A Evet o konuda benzerliğimiz çok fazla o yoldan ben de şaşmam. :A

Ben anlamadım bizim itirafı. :F @sokak sanati
Ne demek istiyor ki. Videoyu izlemedim ama çok saçma olmuş.

Diğer itiraflara gelince @Çiğdem- @dosimosi ile uğraşmayın artık kendi aralarında bir şey olursa kendileri çözerler zaten. :) Ya sorun olur tabi ama kıskanmak çok saçma ya sanal burası bir kez.

@vadikızı hakkında itiraf yapan kişi ne yapmaya çalışıyot sürekli aynı itiraf. Sende yap vadikızı bundan sonra o anonim şahsa. :A

@destere hakkında itiraf yok hayret. :A

@cookies geçmşş olsun bu arada. :/

Son olarak şu fake üyeler gına getirdi. Hep birbirinin kopyası üyeler. Yeter. :(

:D ben hiç bir konuda itiraf yapmam bir kere yaptım yaptığıma pişman oldum art niyetle art niyetle cevap vermem anonim kimse itiraflarına devam etsin umrumda bile değil

Son düzenleme:

geliyorum cnm😉

Öncelikle itiraf yapmadığımı söyleyerek başlamak istiyorum zira benim yapabileceğim itiraflar da yazılmış gibi ama ben yazmadım :F

@Yakamoz-Asi :A ben sevdiğim insana kızarım öbürlerini direk terslerim Zaten sen rahat ol :D

@vadikızı ve @dosimosi Çiğdem'i neden kıskansın Allah aşkına tek bir mantıklı sebep söyleyin ben forumdan ayrılırım.:F

Onun dışında aşk itirafı dikkatimi çekti dosimosiden bana gelmiştir :A

:Faynen ya inan okuduğumda güldüm yaw

@mrt-06 hani 5 ten sonra 7 ye atlamıssınya, 20 den sonrada 22 ye atmalışsın :D
bide bir itiraf kaldirilmis. Kaldıran kişi kendisiyse biraz lafinin arkasinda dursun. Aklın nerdeydi yazarken ?

şu herhafta @vadikızı na iğrenc asılsız itirafta bulunun kişi, kendini anonim olarak gizleyeceğine mertçe kendini belirtte sana gereken cevap verilsin.
Egonuzu tatmin edecek başka hamleleriniz olsun ve dişinize göre birileriyle uğraşın.
Kimseyle derdi olmayan kalbinde saflıktan iyilikyen başka birsey olmayan tüm üyelere ablalık yapmaya çalışan biriyle zorunuz ne anlamıyorum

Yapmaya çalıştığımda işte bu çok güzel anlatmışsın cnm çok tşk ederim inan bende anlamıyorum ama umrumda değil devam etsinler bakalım:D

@vadikızı ablamız hakkında yapılan yok Çiğdem yolunda gibi doğruluğu olmayan yorumu yapan her kimse kesinlikle çok yanılıyor veya ablayı tanımıyor.

@cookies in hastalığını bilmiyordum Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşir.

Beni yönetimde görmek isteyen arkadaşa çok teşekkür ederim ama güven duymadığım bir sistemde yönetici olarak bulunmak istemem. (Bully ve mrt-06 hariç)

@Doğu halen dört dörtlük bir insan ama kendi himayelerine anlamadıkları için iftira atayım izi kalsın mantığıyla hareket ediliyor ama boşu kürek sallamalar...

@Çiğdem- in @Bully ve @mrt-06 için yaptığı yorumun altına imzamı atarım.

Halen Vadiye saydırmaya çalışanın maksadını bir türlü anlamıyorum. Dizi bitti halen olumsuz eleştiri yapılıyor bu da dizinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Takas konusuna gelirsek Vadicilerin her zaman sevdiği ve seveceği bir insan bazıları gibi bir öyle bir böyle değil.

Benim canım kardeşim sana ne kadar tşk etsem az hep yanımdasın her zaman yanındayım diyosun bana sağol ablacım😉

Son düzenleme:
Aynen takmamak en iyisi bu konuda en çok tepkiyi @vadikızı (geçen vadikızıya takılmıştım bu konuda ) ile @Çiğdem- alıyor, ama insan bir mesajı boş geçmemek için en azından "Güldürdün" atıyor ama insanlar bunu yanlış anlıyor olmamış biraz farklı ama kasten bir şeyden dolayı değildir olmamışlarda :A

Ben sana gülerek sormuştum ki bilerek gülen yüz koydum yanlış anlama diye:D banada
güldürdün atan çok takmıyorum bende gülüp geçiyorum burda amaç eğlenmek kafa dağıtmak kavganın tartışmanın hiç gereği yok:D

@Çiğdem- canım çok teşekkür ediyoruz güzel itirafın ve dileklerin için :bhr: Daha dün gibi geliyor favori editörün olduğum zamanlar, nerden nereye geldik :A Fantastik bir dizin vardı hatta, yorumlardık birlikte. Hey gidi günler hey zaman su gibi akıp geçmiş valla :D

@mrt-06 kardeşim ile de hiç ayrılmayacağız inşallah dediğin gibi :A

Ayrıca @cookies ve @batuhankaralar'a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum buradan :(

@Çiğdem- canım çok teşekkür ediyorum güzel itirafın ve dileklerin için :bhr: Daha dün gibi geliyor favori editörün olduğum zamanlar, nerden nereye geldik :A Fantastik bir dizin vardı hatta, yorumlardık birlikte. Hey gidi günler hey zaman su gibi akıp geçmiş valla :D

@mrt-06 kardeşim ile de hiç ayrılmayacağız inşallah dediğin gibi :A

Ayrıca @cookies ve @batuhankaralar'a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum buradan :(
hhahaha evet bazen üyelerle konusurken bir konuyu hatırlayıp geçen günlerde demiştin sanırım falan diyorum bakıyorum taa 2014 yılına aitmiş konusmalar :F 3 yıl önceki sohbetlerim bana 1-2 ay önce gibi geliyor ayoll tuhaf gerçekten :A gerçi hergün forumda olunca unutma imkanımda olmuyor sanırım 3 yılda 20 günü geçmemiştir sanırım forumdan ayrılık sürecim 5 yıllık üyelerden bile forumda kalma sayısına bakarsak daha aktif duruyorum mecburiyet dısında kopamadım birtürlü buradan ayoll :A :A :A

2014 yılı benimde tansiyon sorunum vardı hastaneye kaldırılmıstım birkaç defa biliyorsunuz ama 1 yılı aşkındır bir sıkıntı daha olmadı çok şükür :bhr:

hhahaha evet bazen üyelerle konusurken bir konuyu hatırlayıp geçen günlerde demiştin sanırım falan diyorum bakıyorum taa 2014 yılına aitmiş konusmalar :F 3 yıl önceki sohbetlerim bana 1-2 ay önce gibi geliyor ayoll tuhaf gerçekten :A gerçi hergün forumda olunca unutma imkanımda olmuyor sanırım 3 yılda 20 günü geçmemiştir sanırım forumdan ayrılık sürecim 5 yıllık üyelerden bile forumda kalma sayısına bakarsak daha aktif duruyorum mecburiyet dısında kopamadım birtürlü buradan ayoll :A :A :A

2014 yılı benimde tansiyon sorunum vardı hastaneye kaldırılmıstım birkaç defa biliyorsunuz ama 1 yılı aşkındır bir sıkıntı daha olmadı çok şükür :bhr:

Doğru senin tansiyon problemin vardı demiştin canım bir kaç kerede kan vermişliğin bile vardı 1 yılı aşkındır sıkıntı olmamasına sevindim canım sağlık önemli 😉 tansiyon yok demi şimdi sende

Doğru senin tansiyon problemin vardı demiştin canım bir kaç kerede kan vermişliğin bile vardı 1 yılı aşkındır sıkıntı olmamasına sevindim canım sağlık önemli 😉 tansiyon yok demi şimdi sende
farklı zamanlarda acile kaldırılıp hastanede 2 gün falan yattığım oluyordu ama son yıllarda bir sıkıntı yaşamadım çok şüğkür tşşk cnm :bhr::bhr::bhr:

İtiraf 15
berkann'ın forumdaki amacını anlamadım, kendine bir havalar katmaya çalışıyor... Tamam her şeyin en iyisini sen biliyorsun :)
- Anonim -

Forumdaki amaç: Alışkanlıktan giriyorum. Bir de bir ortam var yani bir şeyleri paylaşabileceğin, konuşabileceğin kişiler. Ortam yaratmak zor. Bunu sanalda yapmak da zor bence. O yüzden girmeye devam ama cidden haftalık 10 mesajım oluyordur en fazla. İstemiyorsanız giderim, deeermişim. :D

Kendine bir havalar katmaya çalışıyor: Bu sanıyorum son durum güncellemelerimle ilgili bir şey. Galiba biraz daha rahatım ve umursamıyorum. Daha çok ikincisi. Üç nokta demişsin herhalde geri kalan itiraf sezon başında gelecek? :D

Her şeyin en iyisini sen biliyorsun: Bunu nereden çıkarmış olabileceğini bulamadım. Düşündüm de yok yani aklıma hiçbir şey gelmiyor. :D Halbuki düşüncelerimde hep bi "ya böyle değilse" sorusunu bırakırım. Ona göre net ve her şeyin en doğrusunu bilir gibi konuşmam/konuşmamaya çalışırım.

Bu hafta bana itiraf geldiği için mutluyum. :D Geçen haftalarda yaptığım itiraflar meyvesini vermeye başladı. :A

Sağlık probleminin olduğunu bilmiyordum çok geçmiş olsun:(
teşekkür ederim. 2015 en sıkıntılı olduğum seneydi ve Turkiyeye yaptığım tatil bana şifa oldu ve ben yaklaşık 1 senedirde kendime duvarlar ördum ve biraz kendimi daha çok düşunmeye başladım ki buda neticesini gösterdi. sonbahara kadar rahat olacağım ve umarım yazınki tatilde bana iyi gelirde bir dahaki doktor vaktimde hastalığımın ne durumda olduğundan emin olabiliriz ve ona göre artık hayatıma bir yön çizebilirim