Keith Long
Favori Üye
teşekkürler acaba ben senarist olsam herkes heyecandan altına yapardı gerçek hayattaGüzel gidiyor.
teşekkürler acaba ben senarist olsam herkes heyecandan altına yapardı gerçek hayattaGüzel gidiyor.
adam kalmazdı sen senarist olsan ama rtük diye birşeyde var tabikiteşekkürler acaba ben senarist olsam herkes heyecandan altına yapardı gerçek hayatta
ozaman daha mantıklı yapardım rtürkü ağlatmaya çalışırdımadam kalmazdı sen senarist olsan ama rtük diye birşeyde var tabiki
dizi yayından kalkardı o zaman yoğun ceza ve şikayetten dolayıozaman daha mantıklı yapardım rtürkü ağlatmaya çalışırdım
Bakacaktım biliyorsun ama tamamen aklımdan çıkmış.Fragmanı diyorum orada onunla ilgili bir şey vermediler demekki kurtuldu.
@mrt-06 aga sen izledin mi? Gerçi hatırlatamadım [emoji17]
Aslında sana hatırlatma işi bendeydi ama bende unuttum senin suçun yok [emoji17]Bakacaktım biliyorsun ama tamamen aklımdan çıkmış.
ben söylüyim bide maç vardıTotal ve Abc1 de lideriz [emoji2] AB'de ise pek fark yok.
Total 10,64
Abc1 7,40
Suan izliyorum sözumu tuttumTotal ve Abc1 de lideriz [emoji2] AB'de ise pek fark yok.
Total 10,64
Abc1 7,40
Bölümü beğenmene sevindim.Suan izliyorum sözumu tuttum
Sinan Tuzcuda diziye girmis
Ali Riza baba hapise girmis :O
Hapisdeki bir insana kötu Haber nasil verilir ? biz bile gurbette oldugumuz icin kötu haberler gec verilir ve bizim burda birsey olsa memlekettekilere söylemiyoruz.
insan ayri bir yerdeyken cok merak eder olaylari, bazen normal bir hastaligi bile buyuturuz.
Riza baba birden cökmus hapiste ... baya duygusal bir bölummus.
Vay polismis Oktay artik devamli kalicidir belki dizide, yakisir.
Arka sokaklar beğenilmezmi hiç.Bölümü beğenmene sevindim.
Sinan Tuzcu dizide İstihbarçı rolünde tahminimce ilerleyen bölümlerde şehit edilir öyle kalıcı rol verilmez.
Vay [emoji4] senden dizi ile ilgili bu cümleleri duymak güzel [emoji4]Arka sokaklar beğenilmezmi hiç.
umarım kalıcı olur
ben eskiden cok takip ederdim. buraya çok yazmadim yorum. en son hani Ali Riza babanin evine baskin yapmislardi Adam oğlunun öldüğünü sanmıstı diye eve saldırmıştı ve Ali Riza tabletten bağlanmıstı, o bölumlerde yorum yapmıştım.Vay [emoji4] senden dizi ile ilgili bu cümleleri duymak güzel [emoji4]
Maalesef kalıcı olamayacak [emoji17]
Sende ne kadar efsane bölüm var hep onları izlemişsin [emoji4]ben eskiden cok takip ederdim. buraya çok yazmadim yorum. en son hani Ali Riza babanin evine baskin yapmislardi Adam oğlunun öldüğünü sanmıstı diye eve saldırmıştı ve Ali Riza tabletten bağlanmıstı, o bölumlerde yorum yapmıştım.
biraz AB grubunu düşürebilirler ilk hedef Arif müdürFragman çok iyi. Anlaşılan Rızayı infaz listesine almışlar.
Terör konuları hep reyting getirmiştir uzun aradan sonra tekrardan işlemeleri iyi oldu.
Bence düşmez seyirci bu tür konuları seviyor.biraz AB grubunu düşürebilirler ilk hedef Arif müdür
bencede 9.sezonda terör örgütü hep düşürmüştü Ab yi o süreçtenmi kaynaklandı yoksaBence düşmez seyirci bu tür konuları seviyor.
Hatırlıyor musun Mesut'a fa Savcı vur demişlerdi ama oyun kurup vurdu gibi gösterdiler belki yine aynısını yaparlar.