FF Üyeleri Aynı Evde " 1. Bölüm "

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,864
Puanı
1,060
NOT: Bu sadece bir komedi dizisidir. Komedi unsuru diyaloglardadır. Kimse alınmasın bana neden böyle dedin diye. :) Ne de olsa sadece bir dizi. :)

Günlerden Çarşambadır. Evde güzel bir gün geçiren FF üyeleri tatilden yakında gelecek olan arkadaşlarına sürpriz yapmak istemektedirler. Bu sürpriz evi badana yapmaktır. Ancak sadece AlemTo bu işe gönül vermemektedir.

AlemTo : Ne badanası ya ! Ben anlamam badanadan , yeni geldim Adana’dan! :D
OzaN : Sen Adana’dan yeni geldiysen bende Adana’dan eski geldim. :D
cevaa : Tamam, tamam ben bu işi hallederim.
xxdragxx : Hep hallederiz, hallederiz diyorsun ama bir şeyi hallettiğin yok.Sen sadece evi hallediyorsun. :D
cevaa : Sen ev işlerine bak. Ben hallederim diyorsam hallederim. Bu arada Furkan bu akşam yemekte ne var ? :)
Fks14 : Tavşaniçi :D
cevaa : Tavşanın içini mi yiyeceğiz ? :D
Fks14 : Mal mal konuşma. :D Tavşan içi bir yemek türüdür. :D
cevaa : Tamam.

AlemTo’yu ikna etmeye çalışan FF üyeleri en sonunda AlemTo’yu ikna ederler. AlemTo’yu ikna ettikten sonra görev paylaşımı için toplantı yapacak olan FF üyeleri toplantı masasına geçerken kapı çalınır.

Kapıyı çalan kimdi ? Kimlere ne görev verilecek ?
Hepsi 2. bölümde. :)

Güzel olmus, ama benim dizi daha uzun olacak.. bunu belirtmek isterim...

Umarim 2.bölüm daha daha uzun olur.. :)

hacı şu yeni geldim adanadan ben anlamam badanadan esprisini ilk ben adanalı dizisinde duydum canım şimdi adanalıyı izlemek istiyor

İnşallah. :) Devamı Salı günü. :) 3. bölüm ise Perşembe günü. :)

Son düzenleme:
Aşırı gülmediğim kısım: Adana'dan eski geldim kısmı... Ama AlemTo'nun repliği iyiydi... Tavşan içi de güzeldi.

emeğine sağlık da gülmedim açık sözlü olmak gerekirse...neyse sonraki bölümler daha iyi olacaktır...