kendime sarışın mavi gözlü singel bir isveçli bulucam kısmetse ama isveççem yok o konuda senden yardım alırım artıksen bulursun, kendine mıknatıs gibi çekersin sen
kendime sarışın mavi gözlü singel bir isveçli bulucam kısmetse ama isveççem yok o konuda senden yardım alırım artıksen bulursun, kendine mıknatıs gibi çekersin sen
Bücür cadı benim en çok sevdiğim sihirli diziydi o dizinin üzerine nereni oynatırsan oynat çıkamazsın.
fenerbaçe en son şampiyonlar ligine direk gidecekten şampiyon olmuştu son maçta ŞAMPİYON OLMUŞTU Bunda sihirli annemin etkisi büyük Adalet peşindenin yardımı da büyük olduBücür cadı benim en çok sevdiğim sihirli diziydi o dizinin üzerine nereni oynatırsan oynat çıkamazsın.
Bu kadar iyi bir oyuncu olup bu kadar mütevazı olmak kolay değil . Benim oyunculugumla seninki kıyaslanır mı. Hiç duymamış olayım)))ben yeniden protestoya başlayayım en iyisi başka türlü 240 bölüm çekilecek çile değil yerime @beyazsoy u aday gösteriyorum benden daha yetenekli her senaryonda rahatlıkla oynatabilirsin
onun öyle dediğine bakma fazla dayanamaz yine bir yerden bişeyler patlatır
yani yarına kadar yetiştirebilirmi kural değişmezse Halkın Polisi Salı@Harunnn60 çocuğa bir jenerik borcun var 1.bölüme kadar yetiştir ayoll ayıpp
artık 1 hafta arası biten bir dizinin arası artık bir hafta sonra yenisi başlıyabiliyor atacan kural değiştirmezsepompy kurallara uymuyorsun pek bu aralar. Bi dizi bitiyor hemen yenisi başlıyor.
pompy kurallara uymuyorsun pek bu aralar. Bi dizi bitiyor hemen yenisi başlıyor.
pompy bir dizisini final yaptırdı ayoll ahh bu @Harunnn60 15 termmuzdan sonra çok değişti değilmi @pompy @destere
Kim dedi.art
artık 1 hafta arası biten bir dizinin arası artık bir hafta sonra yenisi başlıyabiliyor atacan kural değiştirmezse
la şöyle pll kızlarıyla dolu bir jenerik yap bu diziye harika giderpompy kurallara uymuyorsun pek bu aralar. Bi dizi bitiyor hemen yenisi başlıyor.
@Çiğdem- destere eski moduna döndü yine.la şöyle pll kızlarıyla dolu bir jenerik yap bu diziye harika gider
noldu dizinden bombaları dinamitleri çıkarıp güzel kızları koyunca bir tuhaflaştın aniden bünye kabul etmedi sanırımtövbe tövbe estağfullah
sen lafı değiştirme pll kızlarıyla dolu bir jenerik istiyoruz diziye@Çiğdem- destere eski moduna döndü yine.
@Çiğdem- destere eski moduna döndü yine.
hhahaha ben oyucam onun gözlerini az kaldı ayoll cıvılttı yinela şöyle pll kızlarıyla dolu bir jenerik yap bu diziye harika gider
sadece seyredeceğiz icraat yok nasıl olsa bende o açıdan kızmaman lazımhhahaha ben oyucam onun gözlerini az kaldı ayoll cıvılttı yine