Yeni Dizi 'Sihirli Hayatlar' Yakında!

fe
Bücür cadı benim en çok sevdiğim sihirli diziydi o dizinin üzerine nereni oynatırsan oynat çıkamazsın.:F
Bücür cadı benim en çok sevdiğim sihirli diziydi o dizinin üzerine nereni oynatırsan oynat çıkamazsın.:F
fenerbaçe en son şampiyonlar ligine direk gidecekten şampiyon olmuştu son maçta ŞAMPİYON OLMUŞTU Bunda sihirli annemin etkisi büyük Adalet peşindenin yardımı da büyük oldu

1.Bölüm fragmanı Gizemli düşmanın adamı Çiğdemin ömerle evleniceğini duyar Emekli emniyet müdürü peri olduklarını görür ama eşi inanmaz Bora diye birisi Faryalı adlı emniyet müdürü açığa alındı aslında ve polislikten atıldı Faryalıyı yok etmek ister Çiğdem polisi arar Alara başkomiser ve ekibi baskın yapıp yakar emre reşat hoca gibi olmak ama sihirle köpeke dönünce bütün hayalleri altüst olur Çiğdem e sihir yapan dudu cebinden silah çıkar Faryalıyla olan toplantıda polisler Çiğdem in peşine düşer Alara başkomiser peri olduklarını biliyordur Çiğdemin ikiz kardeşi söylemiştir
Ve nice süprizli bölümüyle Pazartesi günü Fav10.net te @Çiğdem-@harunnn60

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben yeniden protestoya başlayayım en iyisi :) başka türlü 240 bölüm çekilecek çile değil yerime @beyazsoy u aday gösteriyorum:) benden daha yetenekli her senaryonda rahatlıkla oynatabilirsin :)

onun öyle dediğine bakma fazla dayanamaz yine bir yerden bişeyler patlatır :)
Bu kadar iyi bir oyuncu olup bu kadar mütevazı olmak kolay değil . Benim oyunculugumla seninki kıyaslanır mı. Hiç duymamış olayım)))