Şarkı yarışması ayrı dizi ayrı dallar cnm sen yoluna buradan aşrkıyla devam et istemiyorsan dizi yarışmalarına daha bulaşmazsın buradakı format farklı
Hayır yarışmalar etkiledi beni olmaz. Herkese bol şans.
Şarkı yarışması ayrı dizi ayrı dallar cnm sen yoluna buradan aşrkıyla devam et istemiyorsan dizi yarışmalarına daha bulaşmazsın buradakı format farklı
aaa tamam @mrt-06 program sahibi olarak bir görüşür seninleHayır yarışmalar etkiledi beni olmaz. Herkese bol şans.
Neslihanın daha iyi puanlar almasını umuyordum ummadığım bir sonuçtu bu elenmiş olmayı hak etmedin aslında ama yarışma olarak bakmak sanırım daha iyiSağol eledin beğenip
Yok bıraktım. Bir çok alanda etkiledi beni bu sonuç.
La oylarimi göndereli 24 saat olacak neredeyse hoşt.ss
oylamayı yap tabiki. Kullanıldi bir kere.@sokak sanati çekildin mi şimdi sen @mrt-06 oy veriyormuyuz ona son durum nedir
kelimene dikat et ve ben kimin yolladığını bilmediğim için toplu yapıyorum.La oylarimi göndereli 24 saat olacak neredeyse hoşt.ss
Hayır çekiliyorsa başkası elenmez herhalde bu hafta sadece final puanı olur. Onu merak ettim.oylamayı yap tabiki. Kullanıldi bir kere.
sonrasında @mrt-06 bir neticeye varır
Keşke bi robotumuz olsa ya. O kullansa biz gezsek tozsak şöyle.
haha bak ben 2 yarışma için çabalıyorum.Keşke bi robotumuz olsa ya. O kullansa biz gezsek tozsak şöyle.
Bir çekilemedin ya.haha bak ben 2 yarışma için çabalıyorum.
sunucular rahat
ama son artık.
haftaya kenara çekileceğim
ay ne o çok mu bıktırdım ?Bir çekilemedin ya.
Bunu senle özelden konuşalım foruma girince.Oy kullanmayacağım. Yarışmadan da çekiliyorum. Son yaşadığım hüsrandan sonra bir süre yarışmak istemiyorum.
Laynnnn.Keşke ismimi vermeseydin yapılan iyilikler gizli kalmalı Mütevaziliğime gölge düşmesin
Hemen yolluyorum oyumu
atacan kayıptı 1 gündür sende kayıp olup geldiğinde karşılıyoruz ayollBize yok mu.
Unuttun ayoll bizi.atacan kayıptı 1 gündür sende kayıp olup geldiğinde karşılıyoruz ayoll