Dodimosi ne la.
Klavye bozuk Yarın diskalifiye olabilir kaçırmaDodimosi ne la.
Bu Volkan ne riyakar adam. Didip Yiğit'in ismini yazmış.Klavye bozuk Yarın diskalifiye olabilir kaçırma
Benim anladığım Sabriye kaybedince Eser bağırıyor sonra Eserle tartışıyırlar sonra Fatih araya giriyor koruyor Sabriyeyi sonra Erdi dahil oluyor kavgaya @sürgünümFatih yine birilerine kafa tutuyor
Aynen duruşu yokBu Volkan ne riyakar adam. Didip Yiğit'in ismini yazmış.
Benim anladığım Sabriye kaybedince Eser bağırıyor sonra Eserle tartışıyırlar sonra Fatih araya giriyor koruyor Sabriyeyi sonra Erdi dahil oluyor kavgaya @sürgünüm
Aynen duruşu yok
Yiğit'e 6 oy çıkmasına çok şaşırdım. Kim Erdi lehine 6 oy kullanır ki. Demek ki bölünme söz konusu.Benim anladığım Sabriye kaybedince Eser bağırıyor sonra Eserle tartışıyırlar sonra Fatih araya giriyor koruyor Sabriyeyi sonra Erdi dahil oluyor kavgaya @sürgünüm
Aynen duruşu yok
Berna Sadin Anıl Erdi Volkan ve EserYiğit'e 6 oy çıkmasına çok şaşırdım. Kim Erdi lehine 6 oy kullanır ki. Demek ki bölünme söz konusu.
Yiğit'e 6 oy çıkmasına çok şaşırdım. Kim Erdi lehine 6 oy kullanır ki. Demek ki bölünme söz konusu.
Eser hakkında da açıklaması var onu da söyledi Gökhan.
Erkeklerden İlhan ve Gökhan, kızlardan Tuğçe.
Ekli dosyayı görüntüle 53897
Adem yok he üzücü.Ne güzel benimde eser ve berna idi şimdi ise ogeday da katıldı aralarına Gökhanıda
beğeniyorum ben 😉
Adem yok he üzücü.
Klavyen bi benim nickimdemi bozuklugunu gösterdiKlavye bozuk Yarın diskalifiye olabilir kaçırma
Hot haEser hakkında da açıklaması var onu da söyledi Gökhan.
Erkeklerden İlhan ve Gökhan, kızlardan Tuğçe.
Ekli dosyayı görüntüle 53897
zaten sen beni listende son sıraya atmıştın o açıdan taliplerinle yarışmam imkansız yani @sürgünüm le mi uğraşayım @Bully ile mi uğraşayım hatta benden önce listeye aldığın 10 bin kişiylemi uğraşayım ? ne halin varsa gör bana nehaha sen beni çoktan kaybettin karı kız muhabetti yapa yapa @destere de görsün senin yorumuda bana arkadaş gözüyle baksın