evet artık salı günleriBol olaylı bir bölüm gelecek yine belli
Bekliyoruz cnm ali ozan rahat rahat bir televizyon bile zleyemiyor ayoll hemen olay oluyor @destere @Harunnn60Halkın Polisi 213.Bölüm fragmanı 2 Ali ozan müdür evde dizisini seyrediyordur ardından bir anda yayın akışı değişikliği olmuş beyaz saat 2 ye atılmıştır ama Karabük-beşiktaş maçını açan sevgilisi eyvah eyvah yine hakem Dilara bu hakemlerden bıktım 2-1 kaybettik onlar yüzünden bir spor kulübünün dernek başkanı
Ali ozan müdür galatasaray dernek başkanı başka kim olucak canlı yayında katliam son dakika beşiktaş kültür merkezi saldırıya uğradı ve onun yayınlanığı Kanal Taksimde saldırıya uğradı Ali ozan müdür ve ittifaklarına cd le mesaj
Yahya Ateşçi Ülkeyi sarsıcaz Başınıza dert örücez Şehrin Görünmez düşmanın adamı bu işte bitti Ekip dersini aldı Görünmez düşman Daha yeni başlıyoruz
@Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy
@destere @Çiğdem- yeni konu 2011 den beri düşmanlık terör örgütün işine yarıyor fenerbahçe-trabzon ama fenerbahçeyle trabzon 1996 dan beri düşman Trabzon son maç bide stadının açılış maçında maçı kaybediyor bide bunun üstüne 2011 eklendi sizinde başakşehir sıkıntınız var eski adı istanbul büyükşehir belediyesini finalde yendiniz @Çiğdem- @destere @Harunnn60
ben beklemiyorum hiçbir beklentim yokBekliyoruz cnm ali ozan rahat rahat bir televizyon bile zleyemiyor ayoll hemen olay oluyor @destere @Harunnn60
Yahya Ateşçi yeni düşman sezgin konusu bitti o sürmene yangını değil sürmene katliamı fbnin başına gelen olay bide başakşehirde Beşiktaş taraftarını öldürmek istemesi @beyazsoyPomy yeni konulara gir üstelik sözcü falan okuyorsun CHP'li bazı milletvekilleri Sürmene yangını rant için çıktığını söylemis komik duruma düşmüştü irfan hikaye üret değiştir artık bazı şeyleri
Değişik bir şeyler yaz işteYahya Ateşçi yeni düşman sezgin konusu bitti o sürmene yangını değil sürmene katliamı fbnin başına gelen olay bide başakşehirde Beşiktaş taraftarını öldürmek istemesi @beyazsoy
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arka sokaklara göre gidiyorum en son değişik bişey format yaptım 15 temmuz çıktıDeğişik bir şeyler yaz işte