Aras, Öyle bir geçer zaman ki'de neler olacağını yazdı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Öyle Bir geçer Zaman Ki'nin Mete'si Aras Bulut İynemli, facebook sayfasına dizinin yeni sezon bölümlerinde neler olacağını yazdı..
-Balıkçı ölüyor: Dizinin yeni sezon ilk bölümü bütün ailenin balıkçının mezarında toplandığı sahneyle açılıyor. Balıkçı ölmüş, bütün aile üzgündür.
-Babaanne deliriyor: Oğlunu vuran babaanne akıl sağlığını kaybederek akıl hastanesine yatıyor. "Ben bunu nasıl yaparım" diye kafayı yiyen babaanneyi, aile akıl hastanesine yatırıyor.
-Küçük Osman büyüyor: Dizide zaman atlaması yaşanıyor. Küçük Osman diziden ayrılıyor. Yeni sezonda Osman'ı büyümüş bir halde başka bir oyuncunun performansıyla izliyoruz.
-Aylin, hamile kalıyor: Soner'in kardeşiyle evlendirilen Aylin'le Soner arasında aşk büyüyor. Bu ilişki sonucunda Aylin, Soner'den hamile kalıyor.
-Ali Kaptan: Onu da siz bulun artık.

oyle-bir-ge%C3%A7er-zaman-ki-izle.jpg

Ben pek inanmiyorum açikcasi.. Yani böyle bilgi vermek yasak degil mi? Ama gerçek de olabilir, kim bilir ...

Tamam da ama bunlari niye söylüyor ki? Yasak degil mi ki? Neyse hepimiz görecegiz, zaten Osman'in(Emir Berke)'nin babasi: "Birçok film ve dizi teklifleri aliyor.."
Yani bu demektir ki bu diziden çikar, baska dizilerde oynar :)

Düşmez elbette. Bence 20'nin altına da fazla düşmez. Ama geçen sezonki gibi 28-29 reyting zor bence...

Zaten geçtiğimiz sezon hiç 28-29 reyting almadı. En fazla 27.7 reyting aldı. Ama uzun bir süre 25 reytingin altına inmemişti. Ben 17-18 reyting seviyesinde dolaşabilir, diyorum...

Tamam da ama bunlari niye söylüyor ki? Yasak degil mi ki? Neyse hepimiz görecegiz, zaten Osman'in(Emir Berke)'nin babasi: "Birçok film ve dizi teklifleri aliyor.."
Yani bu demektir ki bu diziden çikar, baska dizilerde oynar :)

Emir Berke'yi başka dizilerde görürüz büyük ihtimal.

Çoğu dizide yasak ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki yapımcıları böyle bir yasak koymamış ve senaryonun şimdiden sızdırılıp konuşulmasını istemişler :)

27.7 imiş 28 sayılır neredeyse :) Bu sene 21-23 arasında dolaşır bence :)

Çoğu dizide yasak ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki yapımcıları böyle bir yasak koymamış ve senaryonun şimdiden sızdırılıp konuşulmasını istemişler :)

Osman'in oynayacagi dizi mi yok?:D

Şimdiden merak uyandırmak istemiş olabilirler. Bu arada şimdi Osman büyüyecek de ne kadar büyüyecek, merak konusu...