TVen Bu Şarkı Benim 4. Hafta

4. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Demet Akalın vs Hande Yener

Oy: 0 0.0%
  • Sezen Aksu Şarkıları

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
ARKADAŞLAR ŞARKI SEÇİMLERİ BU AKŞAM 22.00'DA!

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60

kararsızım :A
@mrt-06 son süre ?

@Yakamoz-Asi tek kaldin yine o temada :D kaos yaratmak için fırsatın var :A
Kararsız kal o zaman :A

@Yakamoz-Asi abi sanat müziğine oy verirsen küserim ona göre. ss

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60
Etiket gelmedi canım. :)

büyük olasılıkla o saate evde olurum :D
21 imkansızdı bugün için :)

Kararsız kal o zaman :A

@Yakamoz-Asi abi sanat müziğine oy verirsen küserim ona göre. ss

Etiket gelmedi canım. :)
@denizz19 ne seçmiştin? ne diyorsun Kaandan öc alma fırsatımı değerlendirsemmi? :A
şimdi gözlüğü yeriz :A

Yeniden deneme. .ss

@EFE UYSAL @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @Ahmad @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60

Öffffffffffffffffff 😡

hahahah aa vlla bende balkan müziklerine yabancıyım ayoll oradada sen bana yardımcı olursun :A :A :A

@FaJi bu arada sen dün bu akşam ölürümü seçsemde bana 5-6 verirsin demişsinde ben üye isimlerine hiç bakmadığım için şimdi kontrol ettim sana öncekielrde kaç vermişim diye mangaya tam puan vermişim keşke iyi puanlarıda görsek sadece kötüleri ödeğil :A

titanic efsane filmdir ama müzik olarak görmüyorum ben onu burada yarışmasınıda doğru bulmadım @sokak sanati @Harunnn60 a kakalamaya çalısıyordu o müziği ben engel oldum hayır yanarımı seç dedim haruna önermediğim hatta seçmesine engel olduğum bir müzikti sende gidip bu akşam ölürüm yerine onu seçmişsin ilk tercihler her zaman doğru tercihtir ayoll :A :A :A
genel olarak söyledim hep kötüleri görmüyorum :D

Bu hafta arabesk seçilmeli muhakkak, sanat müziğinden kurtulma şansı buluruz belki önümüzdeki haftalarda :A
Oldu şükürler olsun. :A Bu forum bana takık ya bir tek bana oluyor bu sorun. :F
hhahaha bozuk bildirimlerine başkası mesaj yazdıktan sonra alıntı yap cnm etiketler burda diye bu olayı çözdüm sonunda :A :A :A

@Bully hhahaha aa bencede arabeske hazırladık birde kendimizi dün gece ben forumdan giderken arabesk açk ara öndeydi bugün bir baktım atacan efendi kulis oluşturmuş :A