FF Favori.Forumum.Net Çete Dizisi Oyuncuları Belli Oldu

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
OzaN:Çete Üyesi
AlemTo:Çete Üyesi
Emreuu😛olis Memuru
Cenation😛olis Memuru

Neferet:Başkomiser
Fks 14:Komiser
Osmanaslan:Çete Üyesi
Cevaa: Dokktor
xdragxx:Kantinci
Tazıcan:Çete Üyesi(Konuk Oyuncu)
Duygusuz: Amir
Nunu:Çete Üyesi(Konuk Oyuncu)
Neferian:Gelecek Bölümlerde Gelecek

Yeni Oyuncular İlerdeki Bölümlerde Aramızda Olacakdır

Çete Dizisi Çok Yakında Favori Forumumda

Konusu Diğer Konuda Vardır Bakmak İstiyen Bakabilir

https://fav10.net/f225/ff-favori-forumum-net-cete-dizisi-yakinda-favori-forumumda-70654/

anmdccaa6949a9f6bc9.gif

Son düzenleme:
Maşallah birçok akımın öncülüğünü yapıyorum. Gazete çıkartıyorum, gazete çıkartıyorlar; dizi yapıyorum, dizi çıkartıyorlar. Bu beni mutlu ediyor :)

@2 Sende İleriki Bölümlerde Olacaksın Bazı Üyeler Ondan Sonraki Bölümlerde Olacak Tasarlamaya Başladım Diziyi 1 Hafta İçinde Biter
@3 yalan söylememek gerekirse bende böyle fikir aklıma gelmedi sen yapınca bende mi yapsam dedim ve yapmaya karar verdim:)

@2 Sende İleriki Bölümlerde Olacaksın Bazı Üyeler Ondan Sonraki Bölümlerde Olacak Tasarlamaya Başladım Diziyi 1 Hafta İçinde Biter
@3 yalan söylememek gerekirse bende böyle fikir aklıma gelmedi sen yapınca bende mi yapsam dedim ve yapmaya karar verdim:)

Tabii ki yapmaya hakkın var. Zaten yapma, demedim. Birçok projenin önceliğini yapıyorum, dedim :)

Ben de yakinda bir dizi yapmak istiyorum, yakinda senaryo'yu hazirlayacagim.. Maalesef bizim forumda kizlar o kadar çok yok.. ama ben birseyler yapmaya çalisicagim.. :).. Güzel bir proje olacak. :)

2500'üncü mesajim.. :D

asıl herkes dizi yazsa reyting sıralanması bile yapılır sitede fks 14 den başka daha umarım başkalarıda yazar :)

AlemTo iyi fikir.:) Umarim daha çok kisi kendine ait bir dizi yapar ve reyting sistemi de yapalir, sizce nasil bir fikir adminim ?:)

Sloganı Dizinin Ne Zaman Başlıyacağı Zaman Yazarım Şu An Slogan Yok Aklımda :)