8 Temmuz 2011 Cuma Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

AGB'nin program sıralamaları da belli oldu.

Kutsal Damacana 2: İtmen iki grupta da zirveye yerleşti.
Dinle Sevgili totalde ikinci olarak başarısını sürdürdü.
ATV'nin yerli filmleri Ay Lav Yu ve Güneşi Gördüm çok iyi gitti.
Yazın gelmesiyle birlikte yükselişe geçen Küçük Sırlar, A/B'de yine ikinci oldu.
Karakol, yeni gününde fena bir başlangıç yapmadı ve iki grupta yedinci oldu. Yine de dizinin gelecek sezon devam etmesi zor gözüküyor.
Nuri ise yine kötü bir gün geçirtti Kanal D'ye. Bakalım Kanal D dizinin fişini ne zaman çekecek ?
Star'ın yeni talk show'u Matrax, A/B'de iyi gitse de totalde gerilerde kaldı...

Son düzenleme:
Dün akşam Ve İnsan Aldandı'yı izledim. İlk bölümüne göre gayet başarılıydı bence. :) Ama reytingleri iyi değil anlaşılan. :)
Star'ın dizileri yaz dizileri olduğunu gösterdi. Ramazan'ın gelmesiyle beraber Geniş Aile de yaz dizisi olduğunu gösterecek. :):)
Nuri bu reytinglerle uzun ömürlü olmaz bence. :)

Dün akşam Ve İnsan Aldandı'yı izledim. İlk bölümüne göre gayet başarılıydı bence. :) Ama reytingleri iyi değil anlaşılan. :)
Star'ın dizileri yaz dizileri olduğunu gösterdi. Ramazan'ın gelmesiyle beraber Geniş Aile de yaz dizisi olduğunu gösterecek. :):)
Nuri bu reytinglerle uzun ömürlü olmaz bence. :)
Bende biraz Ve İnsan Aldandı'yı izledim ama KOLLAMA'nın yerini tutmaz tutamaz :)

hayat bilgisi böyle giderse her dizi gibi çekecekler galiba ama başka oyuncular olabilir:)

Büyük ihtimal tutmaz evet çünkü eski oyunculardan hiç kimse olmaz.. belki Perran Kutman olur ama çekmezler bi daha..

Perran Kutman kabul etmemelidir öyle bir teklif gelirse. Çünkü tutmayacağı çok belli. Ama yeni bir dizide görmek istiyoruz kendisini :)