TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Delikanlım iyi şarkı doğru genel yorum yaparım birazdan belki yine ama Araba, Kar Beyazdır, Hecai, Arnavut Kaldırımları şarkıları çok iyiydi. Tabi Celine Dion efsanesinin eline kimse su dökemez Whitney Houston'dan başka.:A
@Bully @FaJi @denizz19 @yatutarsa
Karbeyaz bence de çok iyi. 🙄

Bu hafta gülşenin çok başarılı olan şarkısı gel çarem için yüksek oylarınızı bekliyoruz şarkının nakaratını dinleyin bu şarkıya kayıtsız kalamayacaksınız:)

aaa tabikide ben senin dediğin anlamda dedim ama @destere ne anlamda dediğini bilmediğim için sucu ona attım hahah :A :A :A

@destere'nin iyi huylarını al ablam. :A

hiç kötü huyum yokki o yüzden bana ait her tür huyu alabilir hogatha :))

@Çiğdem- sunucu gör sunucu :A @destere bak sen de hayatının fırsatını kaçırdın :A

hogathanın jeton geç düştü :) şimdi beni tekrar 6. sezona çekmek için güya 1 puan verme hakkı tanıyacakmış :) ama iş işten geçti :)

hiç kötü huyum yokki o yüzden bana ait her tür huyu alabilir hogatha :))

hogathanın jeton geç düştü :) şimdi beni tekrar 6. sezona çekmek için güya 1 puan verme hakkı tanıyacakmış :) ama iş işten geçti :)

Sözleşme imzalayın, her hafta 1 puan verebilme garantisi almadan bir daha @Çiğdem- 'in yarışmalarına jüri başkanı olma :A

Bu hafta oy kullanirken baya zorlandim diyebilirim. Bazi sarkilar önce ilk 5de olabilirken, ikinci ve ücüncü dinlemem de asagaya dogru kayabiliyordu yada tam tersi.

2-3 sarki haric genel olarak hepsi cok güzel secimler olmus, herkese tebrikler ve basarilar simdiden.

Sınır yok. Yalnız sen @mrt-06 gibi olma gaddar davran beğenmediğine yapıştır düşük puanı :A

Atacan en düşük kaç veriyoruz peki bu hafta 4-14 mü olacak :A
ben gaddar olacam ama bu hafta ilk hafta diye iyi olacam. sonra affetmeyecem :A
senle kararlaştırırız kimi beğenmiyorsak en az 10 puan fark koyarız diğerleriyle ki elensin :A

@Doğu burdada oy kullanacaksin, önce yildizlar sonra bura :)
@mrt-06 bugün yogundum dinleyemedim tüm sarkilari.
Yarin insallah isten eve dönunce yada iste mola zamani yollarim oylarimi

Oylarımı kullandım şarkılar çok güzeldi oy verirken zorlandım herkese başarılar diliyorum😉