maç devre arası olsun bakacam internettenOyun başlıyor, başarılar ünlülere![]()
İlk oyunu Volkan aldı Fatih'e karşı. Seyir zevki olarak pek sevmediğim oyunlardanmaç devre arası olsun bakacam internetten![]()
neki oyun ?İlk oyunu Volkan aldı Fatih'e karşı. Seyir zevki olarak pek sevmediğim oyunlardan![]()
Nasıl anlatsam. Ortada düzeneğe bağlanmış bir yarışmacı oluyor, parkur kumun üstünde, iki kişi onu döndürüyor işte, yarışmacı sopayı bir yerden alıyor, başka bir yere yerleştirmeye çalışıyor. Anlamışsındır sanırımneki oyun ?
mac devre arasi acarim simdi ama anlamadimNasıl anlatsam. Ortada düzeneğe bağlanmış bir yarışmacı oluyor, parkur kumun üstünde, iki kişi onu döndürüyor işte, yarışmacı sopayı bir yerden alıyor, başka bir yere yerleştirmeye çalışıyor. Anlamışsındır sanırım![]()
Best-of taktiğiyle alacaz inşallah oyunumac devre arasi acarim simdi ama anlamadim
geldimevet bu oyunu bende pek sevmem
Eser dügüm oldu
Furkan cekmeyi nasil yapsin zayifsimdide Sedat dügüm oldu
![]()
ben burda gülmekten bir hal oldumBest-of taktiğiyle alacaz inşallah oyunu
Eser çıldırdı ahaha![]()
Burda da kaos yüksek, maça dönmek istediğine emin misininanamiyorum inanilmaz bir mücadeledeydiSedat aldi
ben burda gülmekten bir hal oldum![]()
benle birlikte bakacaksan ekerim maciBurda da kaos yüksek, maça dönmek istediğine emin misin![]()
Burdayım ben, ek sen maçı boşverbenle birlikte bakacaksan ekerim maci![]()
Eser yine cildirmasa bariBurdayım ben, ek sen maçı boşver![]()
Bu sefer başardı ama gidiyordu yine az dahaünlülerin kizlari ilk cekince 1 saat beceremezler dedim
Eser yine cildirmasa bari![]()
yanliz bugün an itibariyle Eserden sogudumBu sefer başardı ama gidiyordu yine az daha
İlk tura beceriksizleri koyduk, 2.turu alırız, final baya çekişmeli geçer diye tahmin ediyorum![]()
Atakan da yok ki kafasına hulahop geçirsinyanliz bugün an itibariyle Eserden sogudum
itici geldi cildirmalari![]()
bu iyiydiAtakan da yok ki kafasına hulahop geçirsin![]()
Yigit basta iyi gidiyorduAdem zor da olsa kazandı![]()