Survivoru bu sene biraktim seneyede birakilabilir ama zaten forumdaysam her türlü olurum konudaSurvivor'u birakamazsin forumda olursan sen de aramizda olacaksin kacis yok seneye daha eglenceli olacak![]()
Survivoru bu sene biraktim seneyede birakilabilir ama zaten forumdaysam her türlü olurum konudaSurvivor'u birakamazsin forumda olursan sen de aramizda olacaksin kacis yok seneye daha eglenceli olacak![]()
Nasil biraktin hala izliyorsunSurvivoru bu sene biraktim seneyede birakilabilir ama zaten forumdaysam her türlü olurum konuda![]()
kac bölum oldu bilmiyorum ama daha oyunlari bile bastan sona izlemedimNasil biraktin hala izliyorsun![]()
Olsun izliyorsun sonucta seneye daha fazla izlersinkac bölum oldu bilmiyorum ama daha oyunlari bile bastan sona izlemedimgenelde 2. tur ve final turlarina denk gelmisimdir ve galiba suana kadar sadece 3 oyun izledim.
konsey, ada hayati hicbirine bakmadim. Bugun magazin programinda Serhatin kavgalarini izledim o
Bu arada baslika simdi dikkat ettim 10 bölum olmus![]()
eski tayfa olursa illaki izlerim bendeOlsun izliyorsun sonucta seneye daha fazla izlersin![]()
Olacak olacak gelmeyene ceza verecemeski tayfa olursa illaki izlerim bendemalum insan arkadas ortamindan cabuk etkileniyor
![]()
ceza ne ? bilelimde ona göre dusunuruzOlacak olacak gelmeyene ceza verecem![]()
Bilemiyorum o zaman gelince cezayi da buluruz daha cok varceza ne ? bilelimde ona göre dusunuruz![]()
iyiymisBilemiyorum o zaman gelince cezayi da buluruz daha cok var![]()