Saf herif yolla oylarını Sılamı iyi yönet .ss8.30 u bulur. Sonra dizim var zaten bugün oy moy yok sana.![]()
Saf herif yolla oylarını Sılamı iyi yönet .ss8.30 u bulur. Sonra dizim var zaten bugün oy moy yok sana.![]()
İddiali parçam eksi alsamda elenmem diye duşunuyorum.Saf herif yolla oylarını Sılamı iyi yönet .ss
Benle ne alakası var ya. .ssYarışma sayısı arttı insanlar oy göndermek istemiyor .ss daha farklı zaman bulamadın mıSenin hepsi yarışmacı olduğundan mecburen oy gönderiyorlar benim yarışmacılar yolluyor jüriler Allahlık .ss
Haftaya kötü bir şarkı seç bari.Valla bişey diyimmi elenirsem üzülmem vaktim yok çünkü foruma zaman ayirmama.![]()
Olsun zirvede yer almalı iki Sıla şarkısı daİddiali parçam eksi alsamda elenmem diye duşunuyorum.![]()
Akşama burda ol bana hiç destek olmuyon. .ssOlsun zirvede yer almalı iki Sıla şarkısı da![]()
Yarışma üzerine yarışma inşa ettin daha ne olsun insanlar böylelikle tek bir yarışmaya odaklanacaktı sen de başlatınca ikiye ayrıldı herkes. Geçen hafta 20 oy topladım bu hafta 14 te kaldıBenle ne alakası var ya. .ss
Haftaya kötü bir şarkı seç bari.Bu hafta değiştirip güzel şarkı seçtin sende ne yardan ne serden.
![]()
Geçen hafta bende 25 oy toplamıştım bu hafta 20, forumdaki aktiflikle alakalı o bence. 😉Yarışma üzerine yarışma inşa ettin daha ne olsun insanlar böylelikle tek bir yarışmaya odaklanacaktı sen de başlatınca ikiye ayrıldı herkes. Geçen hafta 20 oy topladım bu hafta 14 te kaldı![]()
Ciddileşmene gerek yokGeçen hafta bende 25 oy toplamıştım bu hafta 20, forumdaki aktiflikle alakalı o bence. 😉
Ciddileşmedim ki açıklama yaptım, sende bana taktın. .ssCiddileşmene gerek yok![]()
Napiyim @Bully armudu yazmıyor o yazmayınca da sana sarıyorumCiddileşmedim ki açıklama yaptım, sende bana taktın. .ss
İşte bu akşam eleme konusunda kavuşursunuz.Napiyim @Bully armudu yazmıyor o yazmayınca da sana sarıyorum![]()
15 oy olduİşte bu akşam eleme konusunda kavuşursunuz.Bol bol kavuşun.
![]()
Sen sanki yazıyonNapiyim @Bully armudu yazmıyor o yazmayınca da sana sarıyorum![]()
Artık çok geç canım söz ağızdan bir kere çıkar.15 oy oldu![]()
Ben senden büyüğüm senin yazman lazımSen sanki yazıyonSuçu bana atma karşılıklı hatalıyız
İkimiz de ilk adımı atamıyoruz![]()
Yarın dediysem yarın ben sözümden dönmemArtık çok geç canım söz ağızdan bir kere çıkar.![]()
Dönersin demedim zaten ama yine de belirteyim dedim.Ben senden büyüğüm senin yazman lazım
Yarın dediysem yarın ben sözümden dönmem![]()
Kes .ssDönersin demedim zaten ama yine de belirteyim dedim.![]()
Sonuç konusunu açtım bu akşam 21.45'de burda ol ona göre yani yarında senin program var sonuçta.Kes .ss
La saf mısın 1.oldum tabi ki geleceğimSonuç konusunu açtım bu akşam 21.45'de burda ol ona göre yani yarında senin program var sonuçta.![]()
Çok eminsin ama geçen hafta gibi hüsran yaşama da.La saf mısın 1.oldum tabi ki geleceğim2 ayrı Sıla var
![]()