Halkın Polisi 210.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,383
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
210.Bölüm
Büyük Olay
Handenin babası kaçırılır Ali ozan müdüre tuzak kurmasını ister bir manken kız ayarlar eline ilaç verir ve kamerayı koyar Ali ozan müdürün yatak odasına koka kolanın içine cinsellik hapı ama erkin amir gelir bir dakika bu manken ne ve bide evde dansöz çıkar Ama dur burcu sinirlenir boşanırım senden burcu arar boşancam senden Birdakika bu yemekte ne var bir dakika bu kokuyu biliyorum bana tuzak kurdular Hande komiserin babası rehin tamam der sen tamamdır budur vuruldu Handenin babası nerde tamam silahı bulduk aferim Ali ozan müdür sana güvenmem hataydı Aldattın beni Hemen Ali ozan müdür ve ekibi operasyona başlar Artık dilara sende kalsın amacına ulaştın işte burcu şimdi gaz bombası ateş budur Ali ozan müdür dilarayı kurtarır ne oldu tuzaktı o bitti adamın kenan arslan bu oyuna artık düşmem aferim yani baya bir zekisin Tunç ne biçim oyun bu ömrümden ömür gitti barda gazozkolik olucaktım Mesut susturdu beni of yani bu iş burda bitmez dansa beraber gidelim en son gittiğimizde ne olduğunu hatırlıyorsun demi Selin ve Mesut nikah için hazırlanır Ama kötü bir olay Mantıcı saldırıya uğrar sevgi kaçırılır ve vurulur durumu ağırdır. mantıcı kundaklanmıştır Selin Komiserdir hedef nikah tarihi alıcakten patlıyan bomba ve hepsi rehin alınır ve bağlanır hüsnü başkomiser gelir basından zelihada ordadır zeliha bir plan yapar sezginin şaidi bölge tv nin müdürü elimizde eğer yayın yaparsanız kanalı mühürleyip yakarız ve burayıda adınız teröriste çıkar Ali ozan müdür ama mesut ve selinde takılı olan yüzük sahte nişan yüzüğüdür ip çözebilecek yüzük ama tek çare vardır aşklarını itiraf edip dudaktan öpmeleriyle birbirlerini Selin ve mesutun kafasına silah dayanmıştır hazır selin seni seviyorum aşık oldum der Mesut Selinde bende seni seviyorum mesuta tam bari bir ilk ve sonkez dudaktan öpüşerim ve öpüşürken Ali ozan müdürlem rıza baba basar ve yangın çıkar aşktan ikiside ordan çıkar Hepsini çıkarır yüzükten çıkmış yangın diğer yüzük nerde sahte yüzüğe sahteyle cevap vallahi iyi oyunda sanada feci oynamış ama bravo lütfen sizde hotele gitmeyin yoksa baya sıkıntı
Hastahanede çıkan yangın bide zeliha ölüme gidiyordur Arda gerekirse kerem ile Aslı gibi Ahirette kavuşuruz ve dudağından öper Ali ozan müdür Hüsnü Başkomiserden ben isteyecem merak etme Aferim Arda
Arda ona gerçek aşık Ayla öğretmenin okulunda müdür vuruluyor Ayla öğretmenin girdiği sınıfta vurulanlar oluyor Atatürk lisesi tehdit altındadır siz ölmeden bana rahat yok bütün herkesin kanını içecem bu okula bir daha öğrenci gelemicek Ankarada Engin balkanın eski eşi Yeliz yarışma sırasında milli eğitim bakanlığından birisi vurulur ve bomba patlar
Dilara ve Ali ozan müdür romantik yemek yerler Dilaranın çantasında bomba vardır çalar bomba patlar öpüşürken
Ceza evinden bıçaklama Rızanın kızını yakarlar
210.bölümün Sonu
@Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @MayısKralı @eskici @xemrexxx @destere @beyazsoy

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
olmaz bide yorum atıcaksın diğerki bölüme konuk oyuncu selena gomez amerikanın gerçek niyetini öğrenen polis ve Amerikan terör örgütü öldürmeye çalışacak
coca cola nın içine katılan cinsellik hapının ismi nedir acaba onun ismini söylesen belki bizede lazım olur bir gün :)