Bu hafta kullanayım bi diş göstereyim diyorum bu sahneyle.
İlerleyen haftalarda ve turlarda bu sahneler daha çok işine de yarayabilir aslında. Tabii yinede sen bilirsin.
Bu hafta kullanayım bi diş göstereyim diyorum bu sahneyle.
İlerleyen haftalarda ve turlarda bu sahneler daha çok işine de yarayabilir aslında. Tabii yinede sen bilirsin.
bu da çok güzel ama daha da çok çok iyileri varHaklısın aslında biraz destekcim az geride kalmaktan sıkıldım kullanayım dedim ama haklısın ileriyi tehlikeye atmaya gerek yok.
@Sherlock @turkuazz @halukerogluFOX @dosimosi bu sahne nasıl iş yapar mı.
güzel, şimdi derse giriyorum. eve gidince bakip detayli yazarimHaklısın aslında biraz destekcim az geride kalmaktan sıkıldım kullanayım dedim ama haklısın ileriyi tehlikeye atmaya gerek yok.
bu da çok güzel ama daha da çok çok iyileri var
güzel, şimdi derse giriyorum. eve gidince bakip detayli yazarim
ozanın ölüm sahnesi ki kendinde koymussun herhalde of ofÖnerin var mı.
Sağol bekliyorum.
ozanın ölüm sahnesi ki kendinde koymussun herhalde of of
Vallahi Kara Sevda çok güzel dizi Allah var kendin araştır bul ki kolay bulursun sıkıntı etmeO var zaten o final haftasına yakışır.
Vallahi Kara Sevda çok güzel dizi Allah var kendin araştır bul ki kolay bulursun sıkıntı etme
Başarılar çokBu sahneyi kullanayım sonra bombalara geçeceğim bakalım.
Bence iyi sahne tabi Nihanın birçok iyi sahnesi bulunuyor aslındaHaklısın aslında biraz destekcim az geride kalmaktan sıkıldım kullanayım dedim ama haklısın ileriyi tehlikeye atmaya gerek yok.
Bence iyi sahne tabi Nihanın birçok iyi sahnesi bulunuyor aslında
İki sahnede aslında iyi kullanılabilir biraz detaylı bakıp tercihini o şekilde kullanTeşekkür ederim.
Senin önerilerin arasında olmayan ama benim çok hoşuma giden 2 sahne vardı biri yukarıda ki biride bu.
3'den sonrası. Nihan çok iyi oynuyor.
çok iyi bu sahne, digeri güzel ama bunun yaninda zayifTeşekkür ederim.
Senin önerilerin arasında olmayan ama benim çok hoşuma giden 2 sahne vardı biri yukarıda ki biride bu.
3'den sonrası. Nihan çok iyi oynuyor.
çok iyi bu sahne, digeri güzel ama bunun yaninda zayif
ilgimiz olduğunu kim söyledi@sokak sanati @xemrexxx @vadikızı @dosimosi @mrt-06 @Bully @turkuazz @MayısKralı
Bugün aşırı yoğun bir gündü yarında öyle olacak. O sebeple yeni hafta konusu yarın akşam açılacak. İlginize teşekkürler
ozaman oylamadan sonra sonuclar Cuma olacak gibi ?@sokak sanati @xemrexxx @vadikızı @dosimosi @mrt-06 @Bully @turkuazz @MayısKralı
Bugün aşırı yoğun bir gündü yarında öyle olacak. O sebeple yeni hafta konusu yarın akşam açılacak. İlginize teşekkürler
@sokak sanati @xemrexxx @vadikızı @dosimosi @mrt-06 @Bully @turkuazz @MayısKralı
Yarın yeni hafta sahne gönderme süresi 1 gün aynen Cumaozaman oylamadan sonra sonuclar Cuma olacak gibi ?
Şu an Ipad üzerindeyim biraz özensiz olur ama açadabilirim fark etmezBaşka biri açsın biz şarkıları paylaşalım 1 günde zaten şarkı paylaşırız en fazla. Konuyu açmak 3 dakikanı almaz...