OsmanAslan

yakında modluk alınmaya başlar geçen mod oylamasında emreuu ve cevaa çıkmıştı onda admin yazın bir daha olacak demişti

Maalesef bu yaz mod alımı yokmuş. Admin 2-3 ay daha öyle bir mod alımı olmadığını belirtti.

Flood Yapıyorsun Demedim Zaten Flood Yapmak Sana Göre Suç Hapis Cezası Bu Sitede Hiç Kimse Bilerek Üst Üste Mesaj Yazmak İstemez okey Sende Anlamadın Bunu

Maalesef bilerek üst üste mesaj yazanlar var flood yapmanın kesinlikle yasak olduğunu bilmiyorlar :)

İşte Seni Sorununda Bu Yönetici Değilsin birşey Değilsin Sana Düşmüyor Uyarmak Onu Yapacak Görevliler Var Sen Sadece Özelden Emir Şekilde Konuşmayıp Özelden atabilirsin

OsmanAslan neden o kadar çok mod olmak istiyorsun ? tamam mod olmak güzel bir sey, ama üstelemeye gerek yok.. Yakinda belki olursun.

OsmanAslan neden o kadar çok mod olmak istiyorsun ? tamam mod olmak güzel bir sey, ama üstelemeye gerek yok.. Yakinda belki olursun.

Mod olmak istiyorum, demedim yönetici olursam uyarırım ama şimdi flood yapanları uyarmak bana düşmez, dedim :) Olamam :) Yolun sonu vardır her zaman Furkan... Her şeyin bir sonu da yok mudur?

çok iyi çocuk da çok fevri davranıyor,anlık duygularıyla hareket ediyor...