kol kola gireriz belki belli olmazUmarim haftaya Şener Şen ile berabere kalırım.![]()
@denizz19 in özel jurileri 2 puan daha kirsa onla kol kola girecektik
kol kola gireriz belki belli olmazUmarim haftaya Şener Şen ile berabere kalırım.![]()
Hani beraber kol kola girecektik alacağın olsun isveçlim .sskol kola gireriz belki belli olmaz
neye kol kola girecektik ?? özel jurilerine deseydinde 2 puan ya sana fazla verseydi ya benden kırsaydi ozaman eşitti puanımızHani beraber kol kola girecektik alacağın olsun isveçlim .ss
kol kola gireriz belki belli olmaz
haftaya bende çıtayı yükseltecemUmarim olur bu hafta efsane geliyorum küçük bir göz dağı verme zamanı.![]()
şimdi anladimHani beraber kol kola girecektik alacağın olsun isveçlim .ss
Hepsi @denizz19 in avatarından dolayıArkadaşlar dünkü mesajımlarımı okudum gerçekten hiç benlik mesajlar değil, dün biraz bazı nedenlerden dolayı gergindim öfkemi size yansıtmış gibi olmuşum o yüzden hepinizden tek tek af diliyorum.@denizz19 @dosimosi @vadikızı @MayısKralı
Bu arada @sokak sanati bu haftaki sahnemde sana büyük sürprizim var.![]()
Arkadaşlar dünkü mesajımlarımı okudum gerçekten hiç benlik mesajlar değil, dün biraz bazı nedenlerden dolayı gergindim öfkemi size yansıtmış gibi olmuşum o yüzden hepinizden tek tek af diliyorum.@denizz19 @dosimosi @vadikızı @MayısKralı
Bu arada @sokak sanati bu haftaki sahnemde sana büyük sürprizim var.![]()
Uğurusuz geldi cidden. :/ Aramız iyi demi?
Bihter var.Nasıl bir sürpriz.![]()
Bihterli galibaNasıl bir sürpriz.![]()
evet aramız iyi, ben ikinci güne taşımam olayları zaten kötude değildi aramız 😉Uğurusuz geldi cidden. :/ Aramız iyi demi?
Bihter var.![]()
Uğurusuz geldi cidden. :/ Aramız iyi demi?
Bihter var.![]()
Bende merak ettim.Mutlaka izlemişimdir hangi sahne acaba.![]()
Teşekkürler öğretmenim mutlu ettin. 😉Bihterli galiba
evet aramız iyi, ben ikinci güne taşımam olayları zaten kötude değildi aramız 😉
Bende merak ettim.
Noktasına virgülüne kadar izledim bende diziyisanki doğum sahnesi falan demişti bir ara
![]()
Peyker şehri terk etmeye karar veriyor ve Bihter ile vedalaşıyorlar finalden önceki son bölüm.Mutlaka izlemişimdir hangi sahne acaba.![]()
Teşekkürler öğretmenim mutlu ettin. 😉
Peyker şehri terk etmeye karar veriyor ve Bihter ile vedalaşıyorlar finalden önceki son bölüm.
Doğum sahnesi gelecek haftaya.![]()
Nur'un son sahnedeki bakışı yeter.Beren döktürüyor o sahnede.
Ezilir Nur bence.![]()
yani denilirmi şimdi bu.Beren döktürüyor o sahnede.
Ezilir Nur bence.![]()
Nur'un son sahnedeki bakışı yeter.Ayrıca sahneyi ele alarak puan veriniz.
![]()