Ondan şüphem yok zaten.![]()
Bu hafta düetler seçilirse Zayn ile Taylor ikilisiyle gelirim iyi reklam yapar elenirim.
Ondan şüphem yok zaten.![]()
Niye eleniyon ya.Bu hafta düetler seçilirse Zayn ile Taylor ikilisiyle gelirim iyi reklam yapar elenirim.![]()
Niye eleniyon ya.O şarkıyla elenmezsin bence. .ss
Hangi şarkıya 1 puan versem diye düşünmem güzel olur.Bu hafta düetler seçilirse Zayn ile Taylor ikilisiyle gelirim iyi reklam yapar elenirim.![]()
Düetler dedim ve şarkımı bile belirledim.![]()
Hangi şarkıya 1 puan versem diye düşünmem güzel olur.![]()
Spoiler veremem yarışma akşamı görür herkes kim olduğunu. 🙄Sia mi.
Seni arzuyla kınarım bu sefer.![]()
Şaka bir yana o şarkıyı seçme bence, recapa koyamam muhtemelen Youtube telif atıp komple videoyu kaldırır. Yeni yabancı şarkılarda telif sorunu çok oluyor. .ssKimse sevmedi.
Bilmiyorum benim prestijim ile yürür bencede.![]()
Şaka bir yana o şarkıyı seçme bence, recapa koyamam muhtemelen Youtube telif atıp komple videoyu kaldırır. Yeni yabancı şarkılarda telif sorunu çok oluyor. .ss
Sen ayarladıktan sonra @Çiğdem-'e sorarım onda belki hazır recap vardır sonuçta bu isimlerle MS'ye katılmıştın.Rihanna Shakira yapadabilirim yada Coldplay Beyonce olabilir belki Selena Charlie ama aklımda şuan Zayn Taylor var.![]()
Abim farkını ortaya koydu. 😉 Eninde sonunda Sezen seçilecek. .ss Gerçi bende bu hafta Sezen demedim ama olsun.Sezen Aksu şarkıları dedim.![]()
Sen ayarladıktan sonra @Çiğdem-'e sorarım onda belki hazır recap vardır sonuçta bu isimlerle MS'ye katılmıştın.
Abim farkını ortaya koydu. 😉 Eninde sonunda Sezen seçilecek. .ss Gerçi bende bu hafta Sezen demedim ama olsun.![]()
Elenmemen gerekiyor @denizz19'dan önce elenirsen senin için büyük utanç olur.Taa Cengiz döneminde katıldım.
Yerli yapıp ters köşede yapabilirim.![]()
Elenmemen gerekiyor @denizz19'dan önce elenirsen senin için büyük utanç olur.![]()
Hepsi kötü seçeneği neden yokAnkete katılımlarınızı bekliyorum.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Nasıl bir seçenek olmasını isterdin.Hepsi kötü seçeneği neden yok![]()
Seçenek düşünmemek için katılmadım zaten.Nasıl bir seçenek olmasını isterdin.Düet de mi sevmiyorsun?
![]()
Seçenek düşünmemek için katılmadım zaten.
Hayır![]()
Seni @sokak sanati'nın konusunda çok fena gömmüştüm birde oraya baksana.Seçenek düşünmemek için katılmadım zaten.
Hayır![]()