Ondan şüphem yok zaten.
Bu hafta düetler seçilirse Zayn ile Taylor ikilisiyle gelirim iyi reklam yapar elenirim.
Ondan şüphem yok zaten.
Niye eleniyon ya. O şarkıyla elenmezsin bence. .ssBu hafta düetler seçilirse Zayn ile Taylor ikilisiyle gelirim iyi reklam yapar elenirim.
Niye eleniyon ya. O şarkıyla elenmezsin bence. .ss
Hangi şarkıya 1 puan versem diye düşünmem güzel olur.Bu hafta düetler seçilirse Zayn ile Taylor ikilisiyle gelirim iyi reklam yapar elenirim.
Düetler dedim ve şarkımı bile belirledim.
Hangi şarkıya 1 puan versem diye düşünmem güzel olur.
Spoiler veremem yarışma akşamı görür herkes kim olduğunu. 🙄Sia mi.
Seni arzuyla kınarım bu sefer.
Şaka bir yana o şarkıyı seçme bence, recapa koyamam muhtemelen Youtube telif atıp komple videoyu kaldırır. Yeni yabancı şarkılarda telif sorunu çok oluyor. .ssKimse sevmedi.
Bilmiyorum benim prestijim ile yürür bencede.
Şaka bir yana o şarkıyı seçme bence, recapa koyamam muhtemelen Youtube telif atıp komple videoyu kaldırır. Yeni yabancı şarkılarda telif sorunu çok oluyor. .ss
Sen ayarladıktan sonra @Çiğdem-'e sorarım onda belki hazır recap vardır sonuçta bu isimlerle MS'ye katılmıştın.Rihanna Shakira yapadabilirim yada Coldplay Beyonce olabilir belki Selena Charlie ama aklımda şuan Zayn Taylor var.
Abim farkını ortaya koydu. 😉 Eninde sonunda Sezen seçilecek. .ss Gerçi bende bu hafta Sezen demedim ama olsun.Sezen Aksu şarkıları dedim.
Sen ayarladıktan sonra @Çiğdem-'e sorarım onda belki hazır recap vardır sonuçta bu isimlerle MS'ye katılmıştın.
Abim farkını ortaya koydu. 😉 Eninde sonunda Sezen seçilecek. .ss Gerçi bende bu hafta Sezen demedim ama olsun.
Elenmemen gerekiyor @denizz19'dan önce elenirsen senin için büyük utanç olur.Taa Cengiz döneminde katıldım.
Yerli yapıp ters köşede yapabilirim.
Elenmemen gerekiyor @denizz19'dan önce elenirsen senin için büyük utanç olur.
Hepsi kötü seçeneği neden yokAnkete katılımlarınızı bekliyorum.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Nasıl bir seçenek olmasını isterdin. Düet de mi sevmiyorsun?Hepsi kötü seçeneği neden yok
Seçenek düşünmemek için katılmadım zaten.Nasıl bir seçenek olmasını isterdin. Düet de mi sevmiyorsun?
Seçenek düşünmemek için katılmadım zaten.
Hayır
Seni @sokak sanati'nın konusunda çok fena gömmüştüm birde oraya baksana. Burdaki gıcıklığına o cevap yeterli olacaktır.Seçenek düşünmemek için katılmadım zaten.
Hayır