Adı Efsane'de Sürpriz Gönderme!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,563
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Adı Efsane'de Sürpriz Gönderme!

adi-efsane-dizisi-foto.jpg

Kanal D'nin yeni dizisi Adı Efsane'de gerçekleşen bir gönderme sosyal medyanın ilgisini çekti.

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır, Rojda Demirer, Reha Özcan, Güneş Hayat, Bülent Düzgünoğlu, Almila Ada, Leya Kırşan, Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı ve Hakan Ummak'ın paylaştığı yapımın dün akşam ekrana gelen ilk bölümünde Beşikçioğlu'nun 'Her şey hayırlı olacak' cümlesini söylerken kameraya göz kırpması akıllara yaklaşan referandumu getirdi.

Adı Efsane, yeni bölümüyle 4 Şubat Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Orijinal formatta oku

Bence farklı yorumlamışlar amaçlarının gönderme olduğunu sanmıyorum. :D Ayrıca nerde kameraya bakıyor, çocuğa bakıyor. :A

Bence farklı yorumlamışlar amaçlarının gönderme olduğunu sanmıyorum. :D Ayrıca nerde kameraya bakıyor, çocuğa bakıyor. :A
8. saniyede göz kırpıyor görmedin mi? Ayrıca senaryosal bir şey değil zaten Erdal Beşikçioğlu'nun kendi eklemesidir. :A

8. saniyede göz kırpıyor görmedin mi? Ayrıca senaryosal bir şey değil zaten Erdal Beşikçioğlu'nun kendi eklemesidir. :A
Behzat'ın mimikleri öyle ben tüm dizilerini izledim gözü kaşı durmaz sürekli kullanır. :D Gönderme olduğunu sanmıyorum.