@Bully tam puanın hiç beklemediğin birinden geldi.Çakma "biz" @xemrexxx'in oyları;
16 - Bully / Athena - For Real
15 - turkuazz / Ruslana - Wild Dances
14 - Harunnn60 / Aysel and Arash - Always
13 - Faji / maNga - We Could Be The Same
12 - Çiğdem- / Sertab Erener - Everyway That I Can
11-vadikızı / Mans Zelmerlöw - Heroes (teyzem tercihinde yanıltmadı yine sert erkek seçmiş)
10-ozmoturk / Şebnem Paker - Dinle
9- Soo / Loreen - Euphoria
8- yatutarsa / Alexander Rybak - Fairytale
7-Billy Kane / Hadise - Düm Tek Tek (daha yüksek point vermek isterdim ama çok iyiler çok)
6- MayısKralı / Emmelie De Forest - Only Teardrops (ilkkez duydum onun dezavantajı var)
5- batuhankaralar / Ajda Pekkan - Petrol(süperstar burada kerimanyağa benziyor )
4- sokak sanati / Lena - Satellite (overrop bir kızcağız bu da)
3 - Ahmad / Kenan Doğulu - Shake It Up Sherkerim (bunu destere öpsün.ss)
2 - EFE UYSAL / Can Bonomo - Love Me Back (ocak dışısın)
1- denizz19 / Yohanna - Is It True (sen musicsurvivorda devam et)
La olm sen Elena'dan sonra Hadise'yi seçmiş adamsın verdiğin puan hiç inandırıcı degil.Çakma "biz" @xemrexxx'in oyları;
16 - Bully / Athena - For Real
15 - turkuazz / Ruslana - Wild Dances
14 - Harunnn60 / Aysel and Arash - Always
13 - Faji / maNga - We Could Be The Same
12 - Çiğdem- / Sertab Erener - Everyway That I Can
11-vadikızı / Mans Zelmerlöw - Heroes (teyzem tercihinde yanıltmadı yine sert erkek seçmiş)
10-ozmoturk / Şebnem Paker - Dinle
9- Soo / Loreen - Euphoria
8- yatutarsa / Alexander Rybak - Fairytale
7-Billy Kane / Hadise - Düm Tek Tek (daha yüksek point vermek isterdim ama çok iyiler çok)
6- MayısKralı / Emmelie De Forest - Only Teardrops (ilkkez duydum onun dezavantajı var)
5- batuhankaralar / Ajda Pekkan - Petrol(süperstar burada kerimanyağa benziyor )
4- sokak sanati / Lena - Satellite (overrop bir kızcağız bu da)
3 - Ahmad / Kenan Doğulu - Shake It Up Sherkerim (bunu destere öpsün.ss)
2 - EFE UYSAL / Can Bonomo - Love Me Back (ocak dışısın)
1- denizz19 / Yohanna - Is It True (sen musicsurvivorda devam et)
Kemençe ve horona dua etsin ayollkız o değil de sen bu kadına nasıl yüksek puan verdin ben vallahi şok 😱 hesabını @destere @MEnes ya da @Doğu mu ele geçirdi söyle
Ekli dosyayı görüntüle 53754
elena dan sonra aysel arash ve ruslanayı seçtim bi kere.ssLa olm sen Elena'dan sonra Hadise'yi seçmiş adamsın verdiğin puan hiç inandırıcı degil.
Cümleni çözemedim ama adaşına taş attığın anlaşılıyor.La olm sen Elena'dan sonra Hadise'yi seçmiş adamsın verdiğin puan hiç inandırıcı degil.
özelde konustuğumuz mevzu çözüldümü cnmSafiye ile Faik gibi.
Ters köşe asıl bizde canım.gerçek biz sürprizleri sever
Yoo ilk sırada Elena vardı 2.sırada Hadise.elena dan sonra aysel arash ve ruslanayı seçtim bi kere.ss
Yarişmacilari seçerken 2.sırasında Hadise vardı arkadaşında onu hatırlattım.Cümleni çözemedim ama adaşına taş attığın anlaşılıyor.