Kanal D Adı Efsane - Dizi Yorumları

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer gibi isimlerin paylaşacağı yeni dizi Adı Efsane bu akşam ekranlara geliyor.

Yapımcılığını D Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Devrim Yalçın'ın yapacağı, senaryosunu ise Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız'ın yazacağı yeni dizi fragmanlarıyla merak uyandırdı.

Adı Efsane ilk bölümüyle bu akşam 20:00'da Kanal D'de.

Diziyle ilgili yorum ve eleştirilerinizi bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler..

1.jpg

Şans vereceğim buna da gece netten tabii. Umarım çok iyidir. :) :)

Aslında hareketli bir başlangıç yaptı ama devamlı takip etme gibi bir niyetim yok. Yine de Erdal Beşikçioğlu ve özellikle Gökçe Bahadır'ı izlemeyi özlemiştim. :D

Dizi güzel gidiyor, Erdal Beşikçioğlu bu sefer Behzat başkomiser rolünden sıyrılmış :)

hhhha tövbe tövbe bende bu ne diyorum yeni yeni anldım cem olduğunu :A

parlaklardan ne zaman amcalara geçiş yaptı kız :) bir gün standartları benim standartlarıma denk düşerse sanırım bir 70 yaşına geliriz:) kız bir türlü ortayı bulamıyor :)
Hhhahaha aa inanma şu yer cesine beee ben olgun seven kızlardan değilim yaşıt civatlrım olsun öyle bbam yasınd istemem :A @xemrexxx

hhhha tövbe tövbe bende bu ne diyorum yeni yeni anldım cem olduğunu :A

Hhhahaha aa inanma şu yer cesine beee ben olgun seven kızlardan değilim yaşıt civatlrım olsun öyle bbam yasınd istemem :A @xemrexxx
kız işte senin yaşıtın kenan imirzalıoğlu-halit ergenç falan değil mi erdal bey de onlardan birkaç yaş büyük :A

Herif bu sefer 46'da ki Murat gibi. Böyle deli dolu. Özlemişiz...