Star Yıldızlar Şahidim - Dizi Yorumları

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, başrollerini Mesut Akusta, Canan Ergüder, Berk Cankat ve Özge Gürel gibi isimlerin paylaşacağı Yıldızlar Şahidim geçtiğimiz hafta final yapan Kiralık Aşk'ın koltuğuna oturmaya geliyor.

Yapımcılığını Süreç Film'in üstleneceği, senaryosunu Pınar Bulut Deren'in yazacağı ve yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturacağı Yıldızlar Şahidim bu akşam görücüye çıkıyor.

Diziyle ilgili her türlü yorum ve eleştirilerinizi bu başlık altında yapabilirsiniz.

Yıldızlar Şahidim ilk bölümüyle bu akşam 20:00'da Star TV'de.

yildizlar-sahidim-dizisi-oyunculari-konusu-ne-zaman-ve-nerede-cekiliyor-730x411.jpg

Canan Ergüder ve Mesut Akusta harikalar.

Dizi genel olarak dram Ve romantik komediyi harmanlayacak görünüyor. Şu ana kadar fena gitmiyor izlettiriyor kendini. :)

jenerik muzik dram filmi muzigi.Arkadan özcan deniz oğluuum diye bağırcak sandim :A

Tekrarına göz ucuyla bakıyorum, Canan Ergüder ve Mesut Akusta muhteşem. Neyse ki hakları verilmiş ve jenerikte adları Özge Gürel ve Berk Cankat'ın üstüne yazılmış. Koca diziyi ikisi taşımış.

Gamze Karaduman yine çok tatlı, aklıma Arife geldi. :(

Makyaj olsa da Ürperi'nin saçlarına ak düşmüş olması üzdü, @mrt-06'ya duyurulur. :A

Özge Gürel'in deminki şarkı sahnesi felaketti bu arada. Dudaklarını bile doğru düzgün oynatamadığı için şarkıyı onun söylemediği belli olmuş, oyunculuktaki beceriksizliğini sesine de taşımış sanırım. 😉

Tekrarına göz ucuyla bakıyorum, Canan Ergüder ve Mesut Akusta muhteşem. Neyse ki hakları verilmiş ve jenerikte adları Özge Gürel ve Berk Cankat'ın üstüne yazılmış. Koca diziyi ikisi taşımış.

Gamze Karaduman yine çok tatlı, aklıma Arife geldi. :(

Makyaj olsa da Ürperi'nin saçlarına ak düşmüş olması üzdü, @mrt-06'ya duyurulur. :A

Özge Gürel'in deminki şarkı sahnesi felaketti bu arada. Dudaklarını bile doğru düzgün oynatamadığı için şarkıyı onun söylemediği belli olmuş, oyunculuktaki beceriksizliğini sesine de taşımış sanırım. 😉
Aynen o şarkı söylediği sahne rezaletti :D

Aynen o şarkı söylediği sahne rezaletti :D
Ateş Böceğim gibi harika bir şarkıyı rezil etmesi takdire şayan. Zaten Kiraz Mevsimi denen saçmalıkta rezildi, burada da pek farklı sayılmaz. Belki ilerleyen bölümlerde Canan Ergüder gibi bir divaya bakıp biraz örnek alır. :D

soyledigi sarkiyi sevdim ac dolabi mutfağa git seytan falan sjsjdns

Ateş Böceğim gibi harika bir şarkıyı rezil etmesi takdire şayan. Zaten Kiraz Mevsimi denen saçmalıkta rezildi, burada da pek farklı sayılmaz. Belki ilerleyen bölümlerde Canan Ergüder gibi bir divaya bakıp biraz örnek alır. :D

Söylediği şarkının adı Ateş Böceği :A