İşte buradaki 1.liğin bile sayemde
Millet yanlış algıya kapılmasın bu arkadaşın işi gücü yok mu herkese laf atıyor demesin. @denizz19
İşte buradaki 1.liğin bile sayemde
Hem alıntı yapıp hem etiket niye yapıyorsun manyadın mıMillet yanlış algıya kapılmasın bu arkadaşın işi gücü yok mu herkese laf atıyor demesin. @denizz19
Kimse sokak çanağı gibi yazamıyor biz iyiyizbizimkisi dozunu kaçırmak
ben 1 kere uğrastim zirveyi alıp bıraktim.Kimse sokak çanağı gibi yazamıyor biz iyiyiz
Yok artık. 😱 En sevdiğim arkadaşım canım Atacan'ım.
Tek smileylik mesajlar yasak lütfen yanına bir şeyler ekler misin.
Ne olur, mesaj kasmaktan içeri mi atarsınız?Tek smileylik mesajlar yasak lütfen yanına bir şeyler ekler misin.
Ceza veriyorum canısı. Ben mesajını düzenledim bak nasıl olmuş.Ne olur, mesaj kasmaktan içeri mi atarsınız?
Ayrıca benim bi smiley'li mesajımı çok mu görüyosun?
Bu sayaçta sıkıntı var sanırım. Hangi ara 40 mesaj oldu
Yok biz buna @sokak sanati mucizesi diyoruz. .ssBu sayaçta sıkıntı var sanırım. Hangi ara 40 mesaj oldu
Eğer gerçekse aktivitemi azaltmam lazım Yada tatildir ondan sanırım .ss
Yok biz buna @sokak sanati mucizesi diyoruz. .ss
Şaka bir yana ben de bayağı aktifim tatilden dolayı, seninki de ondandır.
Çok mesaj yazmaya başlamışım birşeyler yolunda gitmiyor demektir. Ben tekrar sessizliğe gömülürüm sorun yok. Göze batmamak lazımYok biz buna @sokak sanati mucizesi diyoruz. .ss
Şaka bir yana ben de bayağı aktifim tatilden dolayı, seninki de ondandır.
demekki sen önemli yerlere mesaj yazmıyorsun önemsiz konularda dolaşıyorsun bu yüzden rakam cücük kalmış ben özellikle önemli konulara parmak atıyorumki parmak izim belli olsun
Çok parmak atma adın çıkar sonra.demekki sen önemli yerlere mesaj yazmıyorsun önemsiz konularda dolaşıyorsun bu yüzden rakam cücük kalmış ben özellikle önemli konulara parmak atıyorumki parmak izim belli olsun