Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta Sonuçları

O zaman sana sınavında başarılar kardeşim :A Finaller daha önemli tabii :A

Hadi senin sınavın var, @Doğu'ya ne demeli, anca oyun oynasın hain sıvacı. ss
Saol kardeşim 3 4 sınav kaldı sonra rahata kavuşuyorum. :A İkinci dönem okul da yok full staj var. Yani fiili olarak okul hayatımın bitmesine son 8 gün. :A

ohaaa sen iyi puan aldığın sürece tatmin ol bence çok yüksekte gözün olmasın ayoll :A

Neyse MS'ye gelmem bende..

İnşallah önümüzdeki hafta intikam alma yoluna gitmem, öyle pis huylarım vardır benim :A

İpler kopma noktasına geldi şu an, haftaya neler olacak göreceğiz. :)

Senin şampiyonluğunu kıskandım o yüzden.😛
Lan tamam anlaşma yaparız yine sen rahat ol.:Z

Sonuçları şimdi inceledim genel olarak fena bir sıralama olmamış Şener Şen ortalığı süpürmüş tabi tebrikler @dosimosi . :A Biz de oy kullansak daha da uçacaktın gibi, iyi planlamayla takılmaya geldiğin yarışmayı kazanma ihtimalin oluştu. Hadi bakalım. :A

Sonuçları şimdi inceledim genel olarak fena bir sıralama olmamış Şener Şen ortalığı süpürmüş tabi tebrikler @dosimosi . :A Biz de oy kullansak daha da uçacaktın gibi, iyi planlamayla takılmaya geldiğin yarışmayı kazanma ihtimalin oluştu. Hadi bakalım. :A
Bu hafta iyi ki kullanmadın yoksa senin yüzünden final puanım kaçardı :A

Senden degilde @MasacRE- den tam puan gelirdi :D
iki haftadir evet baya fark atıyorum. bomba sahneler var. bu hafta çok umutlu değildim ama yine zirve oldu :A haftaya cicek abbasla sözlü atışma olabilir ondan emin değilim ama bir hamam sahnesi var en sevdiklerimden belki onla gelirim. sonra 1-2 sahneden sonra davaro ve hababamla devam edeceğim

Senden degilde @MasacRE- den tam puan gelirdi :D
iki haftadir evet baya fark atıyorum. bomba sahneler var. bu hafta çok umutlu değildim ama yine zirve oldu :A haftaya cicek abbasla sözlü atışma olabilir ondan emin değilim ama bir hamam sahnesi var en sevdiklerimden belki onla gelirim. sonra 1-2 sahneden sonra davaro ve hababamla devam edeceğim

Hababamdaki sahnelerine bayılıyorum ya:love1:

Haftaya bakalım güzel bir performans gösterecek demetim :A şu bir Demet tiyatrodan bulursam ordan gelirim :A

Bir demet tiyatroda yüzü yaralı bir karakteri vardı neydi adı o çok komikti ya:F