ok hevesim kaçtıÇoğu bitti, ufak bir kısım kaldı onu da gece hallederim.
@Ahmad beğeniyormuş o oğlanı ama bana çok yapay geldi. Azerbaycan'da çok ünlü bir modelmiş.
Konuda önce paylaşmak önemli Kaanım, recabı da paylaştıktan sonra göndereceksiniz. Yani özel o kadar önemli değil önemli olan konudan ilk paylaşmak.Atacan'ım bir şey soracam, biz yarın saat 9'dan itibaren şarkıyı konuda paylaşacaz ya, sadece paylaşmak yetiyor mu yoksa recabı da mı ilk yollayan şarkıyı kapıyor
Buradan sorayım dedim çünkü muhabbete dahil olamadım henüz burada
Araç alması senaryo bence, Naz orda çok yapmacıktı bak kızlar büyük remi görmüş.Epilasyon merkezim var diyordu. Araç falan almıştı baya zengin sanırım.
Zuhal'e nerden geldi ki Naz için gelmemiştir her halde kalacak mı acaba.
gunduz 12 de başlat @Bully o sirada uyuyor. iyileri kapmasınKonuda önce paylaşmak önemli Kaanım, recabı da paylaştıktan sonra göndereceksiniz. Yani özel o kadar önemli değil önemli olan konudan ilk paylaşmak.
merak etmiyom yani onu diyorum. benle alakasi olmadigi içinNoldu ne hevesin vardı da kaçtı
Ben yumucuğuma kıymam ki.gunduz 12 de başlat @Bully o sirada uyuyor. iyileri kapmasın
@Aserat Poyraz oylarımı hesaba katmadan oy kullandığın için çok teşekkürler.@Aserat ın oyları geliyor şimdi de
Şener Şen 11
Gonca Vuslateri 10
Mesut Akusta 9
Nur Fettahoğlu 8
Neslihan Atagül 7
Sarp Akkaya 6
Demet Akbağ 5
Musa Uzunlar 4
Metin Akdülger 3
Cansu Dere 2
Murat Yıldırım 1
Sadece paylaşmamız yetiyor dimi etiket şartı yokKonuda önce paylaşmak önemli Kaanım, recabı da paylaştıktan sonra göndereceksiniz. Yani özel o kadar önemli değil önemli olan konudan ilk paylaşmak.
Yok canım etiket niye şart olsun. Ama konuda etiket listesi var oradan kolayca alabilirsin.Sadece paylaşmamız yetiyor dimi etiket şartı yok
Kendime 35 filmlik liste yaptım ne zaman bitecek bütün gün burda çene çalıyom.Niye hızlı olayım Matrix'ten daha heyecanlıyız biz