Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,203
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Berna'yı 6GEN evinde pek sevememiştim, ama kıza yazık etmeseler iyi olur bence.
Seda hafif olduğu için sudan çıkması kolay oldu, o yüzden kazandı bi de atışları iyiydi kepçenin.
Bernayı iyi görürdüm, kız dediğin gibi çöp çıktı.
Adem ile Serhatı yakın takibe aldım zaten. Ama Adem o Turabi hareketiyle gözümde bi tık daha kötü.
Tuğçe Melis bugün ağladı, içime oturdu güzelim kızını ağlatmasınlar ya
Bence yanlıştı Volkanın böyle bir şeyi yapması, sen eğer gerçekten takımını düşünüyorsan o sayıyı alıp dokunulmazlık şansını attırman gerekirdi.
İlhan Mansız benimde öyle favorim, lakin adam yaşından gereği biraz zorlanıyor lakin ogeday denen genç çocuktan bile iyi adam. Evet oyun kazanamadı fazla ama, hıza gelirsek baya hızlı yarışmacı sadece sonlardaki atışlarda sıkıntısı oluyor. O da düzelir bence, yıkıp geçer İlhan Mansız bu yarışmayı.Yani adamın dokunulmazlığı garanti zaten, İlhan'ı yendikten sonra Serhat'a karşı kasmamış olabilir fazla evet
Volkan başarılı bir yarışmacı, karakteri Kıbrıs'a gidip gidemeyeceğini belirleyecek.
İlhan Mansız yarışma öncesi favorimdi ama şu an bilemiyorum, açılması lazım. Bir Ümit Karan azmi görmek isterdim kendisinde, umarım görürüz
Seda suda iyiydi bari, Berna tamamen çöp, ilk elenen o olmalı. ss Adem'i biraz daha gözlemleyeceğim dediğim gibi henüz net bir kanıya varmadım onun hakkında
Seda hafif olduğu için sudan çıkması kolay oldu, o yüzden kazandı bi de atışları iyiydi kepçenin.
Bernayı iyi görürdüm, kız dediğin gibi çöp çıktı.
Adem ile Serhatı yakın takibe aldım zaten. Ama Adem o Turabi hareketiyle gözümde bi tık daha kötü.
Tuğçe Melis bugün ağladı, içime oturdu güzelim kızını ağlatmasınlar ya
Bence yanlıştı Volkanın böyle bir şeyi yapması, sen eğer gerçekten takımını düşünüyorsan o sayıyı alıp dokunulmazlık şansını attırman gerekirdi.
Son düzenleme: