Survivor 2017 - 3. Bölüm Yorumları

Berna'yı 6GEN evinde pek sevememiştim, ama kıza yazık etmeseler iyi olur bence.

Yani adamın dokunulmazlığı garanti zaten, İlhan'ı yendikten sonra Serhat'a karşı kasmamış olabilir fazla evet :D

Volkan başarılı bir yarışmacı, karakteri Kıbrıs'a gidip gidemeyeceğini belirleyecek.

İlhan Mansız yarışma öncesi favorimdi ama şu an bilemiyorum, açılması lazım. Bir Ümit Karan azmi görmek isterdim kendisinde, umarım görürüz :D

Seda suda iyiydi bari, Berna tamamen çöp, ilk elenen o olmalı. ss Adem'i biraz daha gözlemleyeceğim dediğim gibi henüz net bir kanıya varmadım onun hakkında :A
İlhan Mansız benimde öyle favorim, lakin adam yaşından gereği biraz zorlanıyor lakin ogeday denen genç çocuktan bile iyi adam. Evet oyun kazanamadı fazla ama, hıza gelirsek baya hızlı yarışmacı sadece sonlardaki atışlarda sıkıntısı oluyor. O da düzelir bence, yıkıp geçer İlhan Mansız bu yarışmayı.

Seda hafif olduğu için sudan çıkması kolay oldu, o yüzden kazandı bi de atışları iyiydi kepçenin. :A
Bernayı iyi görürdüm, kız dediğin gibi çöp çıktı.

Adem ile Serhatı yakın takibe aldım zaten. :A Ama Adem o Turabi hareketiyle gözümde bi tık daha kötü.

Tuğçe Melis bugün ağladı, içime oturdu güzelim kızını ağlatmasınlar ya :(

Bence yanlıştı Volkanın böyle bir şeyi yapması, sen eğer gerçekten takımını düşünüyorsan o sayıyı alıp dokunulmazlık şansını attırman gerekirdi.

Son düzenleme:
Elifin omzu Survivorda mı sakatlandı yoksa önceden gelen bir sakatlık mı? @eskici
Bilmiyorum tam olarak ama Survivor'da olmus olabilir :D
Bende öyle düşünüyorum mal beyinli gerçekten :A Berna onlardan intikamını alacak onların gidişleri yakın :A

Adem haklı zaten adamın 2,3 kişi üstüne geliyorlardı :A İlk hafta Elif gitmesi gerekirken Fulya gidecek o yılan Denisa yüzünden :A
Teker teker gidecekler :A :A

Bilmiyorum tam olarak ama Survivor'da olmus olabilir :D

Teker teker gidecekler :A :A
Semih Öztürk lafıyla iyi oldu tekrar diyoruz
TEKER TEKER GİDECEKSİNİZ
C24i_YOWEAA94K5.jpg:large

:hearteyecat: Çok iyi haber bence hala bi ihtimal Erdi gidebilir 2000 kişilik ankette twitter'da şu an Erdi %13 Fulya %10 :D

Ben şu an Göz6 SMS'nin Survivor'a yansımayacağını düşünüyorum herkes buradaki performansıyla bir şeyler alır. Ama baktığımız zamanda Erdi'nin iticiliği kadar mazlumu oynaması, komik yanlarıda var ve bizim halk sever yani Erdi bir süre adada kalır. Berna bence genel olarak Eser West ile 1.liğe oynar bizim halk güçlü kadınlarıda sever. Berna hem tatlı hem haklı hemde güçlü.

Elenen banada Fulya gibi geliyor ama bakalım. :(

Ben şu an Göz6 SMS'nin Survivor'a yansımayacağını düşünüyorum herkes buradaki performansıyla bir şeyler alır. Ama baktığımız zamanda Erdi'nin iticiliği kadar mazlumu oynaması, komik yanlarıda var ve bizim halk sever yani Erdi bir süre adada kalır. Berna bence genel olarak Eser West ile 1.liğe oynar bizim halk güçlü kadınlarıda sever. Berna hem tatlı hem haklı hemde güçlü.

Elenen banada Fulya gibi geliyor ama bakalım. :(
Şimdi iki erkek gönüllülere biri ünlülere girecekmiş Ogeday öyle dedi konseye gitmeden yani buradan da bi ihtimal Erdi elenebilir gibi geliyo böylece takımlar eşitlenir 7 erkek 6 bayan olarak

Ayip ettin Berna hakkinda ki bütün gelismeleri senden alacagim :A
Ben bile Acunun yaptıklarından hazzetmesemde Semihe yaptıklarınnı görsemde yine izliyorum sende izliyeceksin :A
Şimdi iki erkek gönüllülere biri ünlülere girecekmiş Ogeday öyle dedi konseye gitmeden yani buradan da bi ihtimal Erdi elenebilir gibi geliyo böylece takımlar eşitlenir 7 erkek 6 bayan olarak
Erdi kavgalarıyla reyting getirir şimdilik elenmez gibi :A