Bilmem ki becerebilir miyimNiye küstah. Seni yarışmacı olarak alıyorum.
Bilmem ki becerebilir miyimNiye küstah. Seni yarışmacı olarak alıyorum.
Sadece şu recap işi zahmetli ya. .ssyetkilerine bende tepki göstericem ama ms den dolaayı hesaplşmıs olucaz cnm
Tam detaylı bir anlatmadan gerekiyor bir aradan çok anlamıs değilim çünkü formatı şuan diğerlerini bilmemde ayoll bana açıklarsın en azındnaSadece şu recap işi zahmetli ya. .ss
İnşallah kanka
Gayet anlaşılır bence ama başlamadan bir kez daha anlatırım ablacım.Tam detaylı bir anlatmadan gerekiyor bir aradan çok anlamıs değilim çünkü formatı şuan diğerlerini bilmemde ayoll bana açıklarsın en azındna
1.hafta n yapacaz mesla cnmGayet anlaşılır bence ama başlamadan bir kez daha anlatırım ablacım.
O belli değil daha belirleyince açıklayacam mesela 2005 yılından sonraki pop müzikler diycem ona göre seçim yapacaksınız. Şarkı ve şarkıcı fark etmez kurala uygun olmalı yani 2005 sonrası ve pop müzik olmalı. Önemli olan başkaları seçmeden kendin kapman.1.hafta n yapacaz mesla cnm
O zaman jürisin abi. Sağol.Hayırlı olsun format güzel. Kolay gelsin.
2011-2017 yıllarına yaasak koyarsın inş fzla 2010 kadar olsun bir sınır beklyorum senden cnmO belli değil daha belirleyince açıklayacam mesela 2005 yılından sonraki pop müzikler diycem ona göre seçim yapacaksınız. Şarkı ve şarkıcı fark etmez kurala uygun olmalı yani 2005 sonrası ve pop müzik olmalı. Önemli olan başkaları seçmeden kendin kapman.
O zaman jürisin abi. Sağol.
O belli değil daha belirleyince açıklayacam mesela 2005 yılından sonraki pop müzikler diycem ona göre seçim yapacaksınız. Şarkı ve şarkıcı fark etmez kurala uygun olmalı yani 2005 sonrası ve pop müzik olmalı. Önemli olan başkaları seçmeden kendin kapman.
O zaman jürisin abi. Sağol.
Bakılır dediğine göre tamam demektir not defterime not aldım.Bakılır.
yada her haftayaa bir yıl belirlesen cnm mesala 1.hafta 2004 2.hfta 2009 3.hafta 2014 gibi her hafta 1 belirli yıl belirlesende iyi olur gibiKonuya girip bir şey demiyenleri bir kez daha etiketliyorum. @sokak sanati @eskici @Tolstoyevski @cookies @papuleoo @*YıldırıM*
Bakılır dediğine göre tamam demektir not defterime not aldım.
O da olur abla şu jüri ve katılımcıları bir ayarlıyım daha sonra konseptleri belirleriz.yada her haftayaa bir yıl belirlesen cnm mesala 1.hafta 2004 2.hfta 2009 3.hafta 2014 gibi her hafta 1 belirli yıl belirlesende iyi olur gibi
yada her haftayaa bir yıl belirlesen cnm mesala 1.hafta 2004 2.hfta 2009 3.hafta 2014 gibi her hafta 1 belirli yıl belirlesende iyi olur gibi