@mrt-06 keklenme tamam.
Bende inanmıştım. .ss Gecenin bu saatinde bu kaos yaratma gücünü nerden buluyorsun.
La git de nereye gidersen git işte orası önemli değil Hong Kong olmadı, Bayburt da olur o da olumlu
Çağatay'ımın senin sempatine ihtiyacı yok
Düsünmek lazim birazBu @sokak sanati manyak fark atmış final puanında hala çalışıyor. @Çiğdem- 'den ses seda yok bir de Ozan'a laf söylüyordu kendi yarışmasında. Benim de Memoli'ye vermeye niyetim vardı ama en iyisi protesto edelim biz oy kullanmayalım
Ben de tam seni eleştiriyordum
Hayaller hayatlar sen oraya Saattle yazarsın ama Kuştepe'ye gidersin.İçimde ki Yılan.
Hadi yaa aslında geçen yıl giderken yeri saattle yapmıştım doğru inanman normal.
Git dedi.
hahahah var ayoll acun ve sana karşı çağatayla bile ortaklık yapabilirim acunu övdükçe çaağpatayı salıcam üstüneÇağatay'ımın senin sempatine ihtiyacı yok
Yok la resim hoşuma gitti benim zaten Acun'u övmek yalakalıksa ben yalakayım evet inkar edecek değilimSeni etkilemeye çalışıyor kanma sakınn @Bully ))
Hayaller hayatlar sen oraya Saattle yazarsın ama Kuştepe'ye gidersin.
@Yiğitt çok severdi kendisini Onun üstüne salsan çok mutlu olurduhahahah var ayoll acun ve sana karşı çağatayla bile ortaklık yapabilirim acunu övdükçe çaağpatayı salıcam üstüne
Kardeşim etkilenmiyor onu napçazzhahahah var ayoll acun ve sana karşı çağatayla bile ortaklık yapabilirim acunu övdükçe çaağpatayı salıcam üstüne
Acun adamın dibidir sevmeyen onu kıskanıyordurYok la resim hoşuma gitti benim zaten Acun'u övmek yalakalıksa ben yalakayım evet inkar edecek değilim
Seni etkilemeye çalışıyor kanma sakınn @Bully ))
Kardeşim etkilenmiyor onu napçazz
Acun adamın dibidir sevmeyen onu kıskanıyordur
HHAHAHA aaa belli etkilenmediği mestan gibi o halinden memnun ayoll@Yiğitt çok severdi kendisini Onun üstüne salsan çok mutlu olurdu
@Çiğdem- saçımı başımı yolar
Düsünmek lazim biraz
Sen kimi tehdit ediyorsun karşında koskoca editör var emekli parçası ) Bu tehditle bilhassa biraz şansını teptin düşüneceğim Bihterin hatrı var ona dua et )Ben naparım forumda barındırmam seni. Başkansin hiç alternatifin yok hemen bana ver..
Gökhan serüveni bittiğine göre avatarıma Acun'u koyayım bariHHAHAHA aaa belli etkilenmediği mestan gibi o halinden memnun ayoll
Koyda Çiğdemgiller çatlasın Onu göre göre sana mesaj dahi yazamazlar iyi taktikGökhan serüveni bittiğine göre avatarıma Acun'u koyayım bari