Sen de sapıksınNiye böyle erotik şeyler beni çağrıştırıyor.![]()
Sen de sapıksınNiye böyle erotik şeyler beni çağrıştırıyor.![]()
Sakallarını kesersek aynı senİki sapık birbirini buldu desene.![]()
O değil de hala devam ediyor. .ssSakallarını kesersek aynı sen![]()
Kardeşim kapadı reklam girince Kısmetse Olur izliyorO değil de hala devam ediyor. .ss
Hülya ile Fikriye buluşması var, çabuk aç kanalı.Kardeşim kapadı reklam girince Kısmetse Olur izliyor![]()
AçtımHülya ile Fikriye buluşması var, çabuk aç kanalı.![]()
Sana ne demiştim bir cinayet şart diye aha.Aynen he![]()
Aynen sonu iyi bitti ama bölüm kötüydü Pastele yakışmadıSana ne demiştim bir cinayet şart diye aha.Burda biter herhalde.
![]()
Aman neyine yakışmadı sıradan bir yapım şirketi abartma. .ssAynen sonu iyi bitti ama bölüm kötüydü Pastele yakışmadı![]()
Sıradan mısradan tutturuyor mu tutturuyor bittiAman neyine yakışmadı sıradan bir yapım şirketi abartma. .ss
Bu diziden önce kaç tane dizi yaptılar tutmadı.Sıradan mısradan tutturuyor mu tutturuyor bitti![]()
Çifte Saadet güzeldi ama senaryo yanlıştı. Sen Benimsin de başrollerin azizliğine uğramıştıBu diziden önce kaç tane dizi yaptılar tutmadı.![]()
Ezo Gelin kaç yıl önceki diziydi ya.Çifte Saadet güzeldi ama senaryo yanlıştı. Sen Benimsin de başrollerin azizliğine uğramıştıEzo Gelin tutmuştu
![]()
Olsun Show dizisiydi ben çok severdim hoş sonradan biraz saçmalamıştı ama şahaneydiEzo Gelin kaç yıl önceki diziydi ya.![]()
Açık izliyorum şu an![]()