TVen Fav10 İtirafları 47.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gelen itirafa cevap vereyim bari neyse hayatım 143 bni küsür mesajı kendi kendime konuşarak yazmadım herhalde elbet takan birileri vardır haa @Çiğdem- le @destere yi bilemem onları belediye bile takmaz bence neyse olağan şüphelilere geçelim:

tam @Aserat kaknemliğinde bir itiraf ama en düşük oranı ona veriyorum yine de
@Tolstoyevski olabilir neticede birçok konuya yorum yazamıyor buradan şettirmiştir:A
destete totoşuyla çikinellas sıskası da arianeye düşük verdiyse sokak totoşu kuvvetle muhtemel adaydır
@denizz19 olması zor onun cırtlak sesini nerede olsa tanırım mesajda göremedim , @Bully de kas yapıp kız tavlama derdinde o da olamaz
@dosimosi olabilir neticede destere totoşundan yüz bulamadı kıskanmıştır bu sapık çifti ee ben de bu çifti ite ite birbirlerine şettiriyorum bana da kızmıştır
ama baş şüpheli tabi ki melek teyzem @vadikızı kendisi anneanne olacak yaşa geldi ama totoş ve çikinella gibi fantezi ve spaıklık içeren bir ilişkisi olmadı ben de bunu her forsatta yüzüne vuruyorum :A

neyse @mrt-06 ya birkaç duygusal hayat bilgisi videosu izlettirip gerçeği öğrenirim ben bu arada atacan totoşu kendisi de eklemiş olabilir o itrafı neticede biz demek reyting demek o yılandan beklerim:A
@destere ye itirafıma ne diyorsun ayoll :A :A :A

bakmamışsın @mrt-06 :( :( :(

İtiraf 4 ü
kim yaptıysa ona diyorum ki istediğini düşünmekte özgürsün vadikızı birşey
derdinde değil vadikızı ne yaparsa yapsın suçlu profilde söz paylaşır heh birşey yaptı
birini kırdı öyle kendini anlatıyor oluyor vadikızı mağdura yatıyor paylaşılan sözleri ile
laf atılıyor laf atan adama dalga geçer gibi gülünüyor ne zaman söz paylaşsa ardından
duvarlara smailler konuluyor vadikızı sustukça üstüne geliyosunuz ne diyim vadikızı kadar başına taş düşsün umrumda değilsin devam et kuş gibi ötmeye :D

Son düzenleme:
Bu hafta kesinlikle daha hareketli olmuş. Bireyler üzerinden çok daha ilgi çekici itiraflar yapılmış hoşuma gittiğini ve buradan güzel malzemeler çıktığını söyleyebilirim. :A

@dosimosi demek bahsettiğin durum buydu. Açıkçası böyle bir itiraf geleceğini düşünmemiştim. :A Ama diyeceğim o dur ki bizim grubun dağılması söz konusu değildir, kim gelirse gelsin, ne yaparsa yapsın bu değişmez bir gerçektir. :A Bizim illa çok aktif olmamız ve sürekli birlikte geyik yapmamız gerekmiyor sanatımız ve ruhumuz her daim birdir. :A Meşgul olduğumuz dönemlerde pek aktif olamıyoruz zaten. Ama rastlaştık mı sanatımızı icra ediyoruz her zaman. :A

Diğer itiraflardan 4, 8, 11, 13, 14 ilgi çekici sayılır. Böyle cesur itiraflar görmeyi her daim isteriz. Haklarında yorum yapmak istemiyorum sadece okuyup geçiyorum. :A

@mrt-06 emeğine sağlık kardeşim bu hafta beğendim uzun bir aradan sonra. :)
siz herzaman ayak kaydirmaktan söz ediyorsunuzya ama sadece sözle kalıyor ben ondan diyorum yoksa harika yorumlarinizla kaoslari iyi değerlendiriyorsunuz :D
sizin grup uyeleriyle ilgili küçük tanitici analizim var. onuda bir dahaki sefere okursunuz :A

siz herzaman ayak kaydirmaktan söz ediyorsunuzya ama sadece sözle kalıyor ben ondan diyorum yoksa harika yorumlarinizla kaoslari iyi değerlendiriyorsunuz :D
sizin grup uyeleriyle ilgili küçük tanitici analizim var. onuda bir dahaki sefere okursunuz :A
Bizim öyle şeylerle işimiz olmaz çünkü niye olsun. :A Ayak kaydırmak deriz ama onun geyiğini yapar geçeriz, gidip gerçekten de milletin ayağını niye kaydıralım yani. :A Amacımız eğlenip geyip yapmak ve bunu da harika yapıyormuşuz dediğin gibi. :A Ama aramızdaki hukuk yürekten ve doğal oluştu tamamen. Ruhumuz bu iş için çok uygunmuş demek ki. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan