Onuda açtıracağız 5 reytinge çıkalımArtık birleştiriyoruz, dizinin bölümü olsaydı bölüme taşırdım.
Onuda açtıracağız 5 reytinge çıkalımArtık birleştiriyoruz, dizinin bölümü olsaydı bölüme taşırdım.
Bi 5 reytingi görelim girişimlere başlıyorum merak etme.Onuda açtıracağız 5 reytinge çıkalım
oylar kullanlmis zaten bir kac kisi kalmistir oylamayan. bende oylamadim henüzKesinlikle Art niyet var. Açık açık Gökhan reklamı yapılıyor. Protesto ediyorum..
Sen adamın dibisin biliyorsun dimiBi 5 reytingi görelim girişimlere başlıyorum merak etme.
Benden öyle sübliminal mesaj çıkar mı? 😱 Ayrıca @Bully bu programa hiç katkı sağlamııyor neden reklamını yapayım.
O senin adamlığın.Sen adamın dibisin biliyorsun dimi
@sokak sanati emeğe çok saygısızsın hemen harikaya çevir onu...
Ha birinci ha ikinci yazılmış ne fark eder ki? .....Bilmiyorum kesinlikle çok kırıldım. Yarışmacıma 2. Sınıf muamele var.
Esefle kınıyorum..
oylar kullanlmis zaten bir kac kisi kalmistir oylamayan. bende oylamadim henüz
Bunları unutmam biliyorsun demi.Şuan çok agresifim olmaz kesinlikle konun çok kötü..
Ha birinci ha ikinci yazılmış ne fark eder ki? .....
Hayrola bana neden sevgin kabardı senden böyle sözler duymazdım.Ne kadar nazik bir kardeşimiz sen
Bunları unutmam biliyorsun demi.
Bence saçmalıyorsun ve bana çatacak yer arıyorsun....Gökhan'ı seçin o favorim bakın ilk başa onu yazdım. İma bu...
Hakedene hakettiğini veririm ben Cesur Yüreğe de sahip çıkacağını duyunca sevgim kabardıHayrola bana neden sevgin kabardı senden böyle sözler duymazdım.
Haklısın ama iş ile arkadaşlık bir değil daha önce de dediğim gibi.2 itirafa neleri unuttun sen.
Yoo ben itiraf ypmadımBelli başlı itirafları yorumlayayım
İtiraf 2: @dosimosi yarışmada oy toplamak için herkesi övmüş ama benimle ilgili birşey yazmadığın için sana oy moy yok beter ol
İtiraf 3: @sokak sanati kardeşim helalin var bu yorumundan sonra benim yarışmada ne oy kullanacağımı tahmin edebilirsin
İtiraf 5: Kesin @denizz19'un elinde çıkmış bu, yedirmeyiz
İtiraf 6 ve İtiraf 9'u aynı kişinin yaptığını düşünüyorum, 6. itirafa katılıyorum
İtiraf 8'e aynen katılıyorum, bununla ilgili haftaya benim de bir itirafım olacak
İtiraf 12'de @Polat Şaşmaz agamın olduğu yere katılmıyorum ama Vadi'nin durumuna aynen katılıyorum .İnşallah gişede 100.000 seyirci bile bulamazlar, 360 TV yeni sezonu alamadan batar falan filan