Denisa ablamız nasılDefne Samyeli'yi andırıyor sanki. Özellikle gözleri çok güzelmiş, detaylı yorum yapmak için kumsalda mayolu halini görmem lazım.
Denisa ablamız nasılDefne Samyeli'yi andırıyor sanki. Özellikle gözleri çok güzelmiş, detaylı yorum yapmak için kumsalda mayolu halini görmem lazım.
Acun'a bağlı izleyip izlemeyeceğim. Kızları utanmasa denize çarşafla sokacak, ayıptır. Eskiden ne güzel mayo - bikini ile denize giriliyordu.Yorumlaşacaz cumartesi sakın kaçma
Oyunları izlersin o zaman sadece sonra soruyorsun noldu diye bölümdeAcun'a bağlı izleyip izlemeyeceğim. Kızları utanmasa denize çarşafla sokacak, ayıptır. Eskiden ne güzel mayo - bikini ile denize giriliyordu.
Survivor basliyorsa eskici ne yapar@EFE UYSAL @eskici @Bully @HachiKo @dosimosi @MayısKralı @GunesinOglu doluşun.
@Bully konumu sabitler misin. @mrt-06
Survivor basliyorsa eskici ne yapar
TerbiyesizzzMüsait bir yerini parmaklasın mesela burnunu kulağını falan.
Ben paylaşmasam kimse paylaşmaz, nerdesiniz arkadaşlar ilk foto geldi
Öyle duruyo bakalım saat 18.00 fragman çıkçakmış paylaşırım sizleBekliyoruz, yalnız illk baktığımda Sabriye'yi erkek sandım.
resim çok küçük büyüüğü yok mu?Ben paylaşmasam kimse paylaşmaz, nerdesiniz arkadaşlar ilk foto geldi
Maalesef bulamadım başka instagrama gir Acunun resim URL kopyala ve şu siteden indir ozaman daha iyiresim çok küçük büyüüğü yok mu?
sence yarın nasıl başlıcak 10+ mi? hergrupta?Maalesef bulamadım başka instagrama gir Acunun resim URL kopyala ve şu siteden indir ozaman daha iyi
http://instagram.papik.net/
Total 12.70sence yarın nasıl başlıcak 10+ mi? hergrupta?
Fragmanda önemli bu konuda ama tahminim:
İnşallah alırız böyle oranlar Fragman çıkar az sonraFragmanda önemli bu konuda ama tahminim:
TOTAL
12.45
AB
13.78
ABC1.
13.95
Hem okulların ara vermesi hem de boş Cumartesi günü başlaması dolayısıyla bu tahminleri yaptım yakın oranlar alırİnşallah alırız böyle oranlar Fragman çıkar az sonra
Bu sene bence cumartesi başlatarak iyi yaptılar çünkü hep pazar başladı ve ikinci bölümünde düştü ama şimdi çok iyi oranlar alacaktır iki günHem okulların ara vermesi hem de boş Cumartesi günü başlaması dolayısıyla bu tahminleri yaptım yakın oranlar alır
total 9.50