Sence?Aboo Ömerime kim silah dayadı beee bakmam lazım hemenn![]()
Sence?Aboo Ömerime kim silah dayadı beee bakmam lazım hemenn![]()
bakalım nasıl kurtulucak aa bu arada şu hüsrvmidir nedir onuda murat gibi iyi yapacaklar yada vadideki muro gibi diyelim sempatik bir karaktere dönüşücek son bölümde belli oldu ömerinde kardeşiyl birlikt olucak gibi görünüyor @batuhankaralar
Ferhatında dönüşü muhteşem oldu Hüsreve iyi oyun kurdularbakalım nasıl kurtulucak aa bu arada şu hüsrvmidir nedir onuda murat gibi iyi yapacaklar yada vadideki muro gibi diyelim sempatik bir karaktere dönüşücek son bölümde belli oldu ömerinde kardeşiyl birlikt olucak gibi görünüyor @batuhankaralar![]()
Banada öyle geliyor cnm vadi senaristleri kötü karakteri iyi yapmayı seviyorlar buda murat gibi iyi olucak kıza birşey yapmamasını söyledi ferhata oradan sinyali verdiler ayollFerhatında dönüşü muhteşem oldu Hüsreve iyi oyun kurdular![]()
Ama Hüsrevle Ömer ittifak kurup Ferhatı kesecekler
@vadikızı @batuhankaralar
AmeriqalıBence hımm aklıma biri gelmdi yaw![]()
Aynen öyle diziye yeni karakterlerde girsin artıkBanada öyle geliyor cnm vadi senaristleri kötü karakteri iyi yapmayı seviyorlar buda murat gibi iyi olucak kıza birşey yapmamasını söyledi ferhata oradan sinyali verdiler ayoll![]()
Ameriqalı
Aynen öyle diziye yeni karakterlerde girsin artık
Selfiede çekerlermiş
Bizim reisler
Gerçekten öldü diyoruzya aç😱 iskenderrr gerçekten öldümüüü
Hemen açayım bir dakika
Bu sahneyi izleye izleye doyamıyorum
Gerçekten öldü diyoruzya aç
Hangi bölüme açmam gerek cesur yüreğin sahnelerin açıldığı yer yok
SAHNEYİ İZLEDİNMİ CNMGerçekten öldü diyoruzya aç
Şok oldum resmen hiç beklemiyordum.ssssSAHNEYİ İZLEDİNMİ CNM![]()
BurayaHangi bölüme açmam gerek cesur yüreğin sahnelerin açıldığı yer yok
Şok oldum resmen hiç beklemiyordum.ssss
Buraya
https://fav10.net/forum/forums/eski-bölüm-arşivi.629/
sana iskenderin ölüm sahnesini attımya ayolefeyemi soruyon banamı kızz![]()
sana iskenderin ölüm sahnesini attımya ayol![]()
Ölmesi kötü oldu kendisini severdimsana iskenderin ölüm sahnesini attımya ayol![]()
Burası